The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Σλοβακία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Польша-Словакия-14.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κρεστόφσκι, Αγία Πετρούπολη, Ρωσία

Στις 14 Ιουνίου Ρώσοι οπαδοί στην Αγία Πετρούπολη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μάχη μεταξύ Πολωνίας και Σλοβακίας ζωντανά, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας. Οι ομάδες θα παίξουν τον πρώτο αγώνα της στο Euro 2020.

Οι Πολωνοί πρέπει να βγουν από τον όμιλο

Η εθνική Πολωνίας έφτασε με σιγουριά στον τελικό του Euro, έχοντας κερδίσει τον αγώνα για την πρώτη θέση στα προκριματικά κατά της Αυστρίας. Στο τελευταίο μέρος του τουρνουά δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, επομένως ακόμη και η πρόκριση από το γκρουπ δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η ομάδα πρέπει να το καταφέρει. Πριν από το Euro, οι Πολωνοί έπαιξαν δύο φιλικούς αγώνες εντός έδρας, και οι δύο έληξαν με ισοπαλία 1:1 εναντίον της Ρωσίας και 2:2 με τους Ισλανδούς.

Οι Σλοβάκοι είναι αουτσάιντερ του ομίλου τους

Οι Σλοβάκοι μπήκαν στο «τελευταίο βαγόνι» στο Euro, μόνο μέσω των πλέι οφ του League of Nations. Στους ημιτελικούς νίκησαν την Ιρλανδία μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, και στον τελικό νίκησαν τη Βόρεια Ιρλανδία στην παράταση. Απροσδόκητα η ομάδα ξεκίνησε την επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 με ισοπαλία με την Κύπρο 0:0, εντός έδρας δεν κατάφερε να νικήσει την Μάλτα 2:2, και μετά στην έδρα τους νίκησαν έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές τους, τη εθνική Ρωσίας. Στον όμιλο του Euro η Πολωνία μοιάζει με αουτσάιντερ, αλλά όλα θα καθοριστούν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Είναι μία από τις περιπτώσεις όπου τα στατιστικά των προσωπικών αντιπαραθέσεων προκαλούν σύγχυση παρά παρέχουν βοήθεια. Οι ομάδες συναντήθηκαν επτά φορές, οι Σλοβάκοι κέρδισαν 4 φορές, οι Πολωνοί κέρδισαν δύο φορές, ένας άλλος αγώνας έληξε με ισοπαλία. Αυτή τη στιγμή η ισορροπία ισχύος φαίνεται διαφορετική.

Πρόβλεψη

Η Πολωνία είναι το φαβορί εδώ, με τέτοιες αποδόσεις είναι δύσκολο να διαφωνήσω, τι αξίζει μόνο ο Lewandowski στη σύνθεση. Οι Σλοβάκοι έχουν μια ισχυρή ομάδα, η οποία, υπό ορισμένες συνθήκες, μπορεί να κερδίσει βαθμούς. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα όπου όλα μπορούν να αποφασιστούν με ένα γκολ. Θα ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε σε ξεκάθαρη νίκη των Πολωνών με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *