The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Ουαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Польша-Уэльс-01.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022, 7:00 μ.μ.

Wrocław Stadium

Η σεζόν για τους συλλόγους έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά έχουμε να δούμε τις εθνικές ομάδες να παίζουν, ιδιαίτερα στο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ, όπου μπορείτε να δείτε πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Πολωνία – Ουαλία, οι ομάδες θα παίξουν στον πρώτο γύρο του γύρου των ομίλων της elite division.

Οι Πολωνοί ετοιμάζονται για το Μουντιάλ

Η εθνική ομάδα της Πολωνίας, με δυσκολία, αλλά έφτασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γι’ αυτό έπρεπε να παίξει στα πλέι οφ επιπλέον. Στα ημιτελικά οι Πολωνοί πέρασαν αυτόματα τους Ρώσους λόγω αποκλεισμού του αντιπάλου και ήδη στον τελικό νίκησαν εντός έδρας τους Σουηδούς με σκορ 2:0. Η ομάδα περνάει σταθερά στους τελικούς μεγάλων τουρνουά, αν και ως επί το πλείστον αποτυγχάνει στη συνέχεια. Οι Πολωνοί έχουν ένα δυνατό σχήμα και έναν σούπερ σταρ στο πρόσωπο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Το Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ είναι απλώς ένας τρόπος προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εφόσον η Πολωνία παραμένει στην κορυφαία κατηγορία.

Οι Ουαλοί βρίσκονται ακόμα σε αδιέξοδο

Η Ουαλία κέρδισε με σιγουριά τον όμιλό της στο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ την περασμένη σεζόν, επομένως άξιζε το δικαίωμα να παίξει στην ελίτ κατηγορία. Όσο για το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εδώ είναι ακόμα όλα υπό αμφισβήτηση. Η ομάδα έπαιξε και στα πλέι οφ, όπου στον ημιτελικό νίκησε εντός έδρας τους Αυστριακούς 2:1, διπλό είναι στο λογαριασμό του Μπέιλ. Όμως ο τελικός δεν έχει παιχτεί ακόμα, καθώς οι Ουαλοί περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Σκωτία-Ουκρανία, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους την 1η Ιουνίου. Η Ουαλία θα παίξει έχοντας κατά νου τα πλέι οφ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, όπου το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Πολωνών, τώρα αυτοί είναι ξηροί αριθμοί, αφού η τελευταία μάχη έγινε πριν από 13 χρόνια.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες προφανώς δεν μοιάζουν με διεκδικητές της νίκης στην τετράδα τους, αφού τέρατα όπως η Ολλανδία και το Βέλγιο παίζουν εδώ. Λαμβάνοντας υπόψη τέτοιες ευθυγραμμίσεις, τώρα πρέπει να σκεφτούν πώς θα παραμείνουμε στην ελίτ κατηγορία, αυτό το παιχνίδι θα είναι σημαντικό στο πλαίσιο του αγώνα για την τρίτη θέση, εάν δεν καταφέρουν να επιβάλουν τον ανταγωνισμό στα φαβορί. Μετά από μια δύσκολη σεζόν δεν περιμένουμε μεγάλη απόδοση από τους παίκτες, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *