The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Польша-Нидерланды-18.11b

Πρωτάθλημα Εθνών – Όμιλος Α – 6η αγωνιστική από τις 6

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πολωνία. Χορζόφ. Στάδιο “Slaski”

Αγώνας του έκτου γύρου του ομίλου Α του Πρωταθλήματος Εθνών μεταξύ εθνικών Πολωνίας και Ολλανδίας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη.

Πολωνία

Δύο νίκες έναντι της Βοσνίας (3:0, 2:1), καθώς και μόνο ένας βαθμός σε τρεις αναμετρήσεις με την Ολλανδία (0:1) και την Ιταλία (0:0, 0:2) – αυτά είναι τα αποτελέσματα της εθνικής Πολωνίας στη δεύτερη κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών. Τώρα η ομάδα με επτά βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 5:4 είναι η Τρίτη, η θέση της στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν κινδυνεύει.

Ολλανδία

Οι Κάτω Χώρες σημείωσαν οκτώ βαθμούς με διαφορά τερμάτων 5:3 και κατατάσσονται δεύτεροι στο κουαρτέτο τους με θεωρητικές πιθανότητες. Νωρίτερα, η ομάδα νίκησε την Πολωνία 1:0, φαινόταν καλή έναντι της Βοσνίας (0:0, 3:1), αλλά με την Ιταλία είχαν σοβαρές δυσκολίες (0:1, 1:1).

Πρόβλεψη

Η Πολωνία ενεργεί πολύ ρεαλιστικά εναντίον ισχυρών ομάδων και η σημερινή ομάδα της Ολλανδίας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύ θεαματική. Η πρόβλεψή μου είναι: δε θα υπάρξουν πολλά γκολ εδώ. Η πρόβλεψή μου είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *