The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Αγγλία: προγνωστικά για στοίχημα

Польша-Россия-01.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Θ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας

Η τελευταία ημέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις αρχές του φθινοπώρου θα είναι η Τετάρτη. Πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν απόψε. Ένας από τους κεντρικούς αγώνες  θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία. Εκεί η εθνική ομάδα της Πολωνίας θα φιλοξενεί τα αστέρια από την Αγγλία. Λεβαντόφσκι εναντίον Κέιν και παρέα.  Ποιος θα επικρατήσει; Ο ιστότοπός μας περιέχει την πρόβλεψη του συγγραφέα για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου 2021.

Η Πολωνία κατάφερε να κερδίσει και τις δύο προηγούμενες συναντήσεις

Ο Kadra, ωστόσο, απλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Στην ουσία έκανε προπόνηση και αν η Αλβανία, ακόμη και εκτός έδρας, μπορούσε να δημιουργήσει κάτι προβλήματα, πιθανότατα, κι ο πιο αδύναμος σύλλογος της Extraklassa θα μπορούσε να νικήσει τον Άγιο Μαρίνο. Περίεργο που ακόμη και σε αυτούς τους ερασιτέχνες επιτράπηκε να πετύχουν γκολ: ο Σκορούπσκι, ο οποίος αντικατέστησε τον Σέσνι στο διάλειμμα, κατάφερε αμέσως να χάσει από τον Νάννι. Παρεμπιπτόντως, οι Αλβανοί σκόραραν επίσης γκολ στο τέρμα των Πολωνών. Μια ακόμη ερώτηση για τον Πάουλο Σόουζα, ο οποίος ωστόσο διατήρησε τη θέση του, παρά το γεγονός ότι μαζί του η ομάδα απέτυχε στο Euro. Εκεί, θα υπενθυμίσουμε, δεν βοήθησε ούτε η καλή απόδοση του Λεβαντόφσκι, μόνο μια ισοπαλία με την Ισπανία και ήττες από τη Σλοβακία (με την αποφασιστική απομάκρυνση του Κριχοβιάκ) και τους Σουηδούς.

Η Αγγλία τον Σεπτέμβριο σκόραρε πολλά γκολ

Όλοι έχουν βαρεθεί πια με τον πραγματισμό των «Τριών Λιονταριών». Ναι, ο Gareth Southgate μπορεί να διακόψει κάθε κριτική με ένα ισχυρό ατού: ασυνήθιστα υψηλά αποτελέσματα. Εάν νωρίτερα αυτή η ομάδα ήταν σταθερή μόνο στον 1ο, με πολύ πρώιμες αποχωρήσεις από τουρνουά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έφτασε στον ημιτελικό. Και στο Euro ανανέωσε την ιστορία της, φτάνοντας στον τελικό, αλλά μόνο για να ηττηθεί στο Wembley από τους Ιταλούς. Εκτός από το λάθος ουσιαστικά στην έδρα της στην αποφασιστική συνάντηση, η ομάδα επικρίθηκε για την προσοχή και τον πραγματισμό που προσπάθησαν να ανεβάσουν στο απόλυτο. Και ξαφνικά το φθινόπωρο ξεκινά με νίκες 4-0. Βέβαια την Κυριακή παίχτηκε παιχνίδι με την πολύ σεμνή Ανδόρα, η οποία νικήθηκε στο τέλος, χάρη στις προσπάθειες του Λίνγκραντ (διπλό και ασίστ). Και στην Ουγγαρία το πρώτο γκολ σημείωσε ο Στέρλινγκ μόνο στο 55ο λεπτό και μόνο τότε ξεκίνησαν όλα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Πολωνία είναι πολύ βολική ως αντίπαλος των Βρετανών, έχει να κερδίσει από το 1973, αν και υπάρχουν αρκετές συναντήσεις. Το 2-1 στο Wembley τον Μάρτιο ήταν η 4η νίκη των «Τριών Λιονταριών» στα τελευταία 5 παιχνίδια τους.

Πρόβλεψη

Η Πολωνία θεωρείται ισχυρός αντίπαλος, αλλά υπό τον Σόουζα κατά κάποιο τρόπο δεν συνειδητοποιεί τις δυνατότητές της και κάνει πολλά λάθη στο τέρμα της. Οι Βρετανοί θα έχουν ευκαιρίες και, πιθανότατα, θα πραγματοποιήσουν 1-2. Οπότε ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων στη Βαρσοβία (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *