The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Περού εναντίον Νέα Ζηλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Peru-NewZealand-16.11

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

“Estadio Nacional de Lima”, Λίμα

Πέμπτη, 16/11/2017, 05:15 π.μ (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική Περού την επόμενη Πέμπτη στην έδρα της στη Λίμα θα φιλοξενεί την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας στο δεύτερο αγώνα του σταδίου πλέι-οφ των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των αντιπάλων πραγματοποιήθηκε στο Ουέλλινγκτον και έληξε με άκαρπη ισοπαλία, οι εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι πιστεύουν ότι οι νοτιαμερικανοί έχουν εξαιρετικές πιθανότητες να κερδίσουν και να προκριθούν στο Μουντιάλ.

Χωρίς ήττες

Στα τελευταία εννέα παιχνίδια η εθνική του Περού δεν έχασε ποτέ, αλλά σημείωσε πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Τέτοιες στατιστικές επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η εθνική του Περού βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα. Στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 οι Περουβιανοί κατάφεραν να κατακτήσουν την πέμπτη θέση, προσπερνώντας τους σημερινούς πρωταθλητές της Νότιας Αμερικής, τη Χιλή. Το 2017 οι Περουβιανοί δεν έχασαν ποτέ στην έδρα τους, νικώντας την Ουρουγουάη, την Παραγουάη, τη Τζαμάικα, τη Βολιβία, καθώς και έπαιξαν ισοπαλία με την εθνική Κολομβίας.

Ελπίδα στην άμυνα

Η εθνική της Νέας Ζηλανδίας ήταν σε θέση να αντέξει στο Ουέλλινγκτον, θα προσπαθήσει να κάνει κάτι παρόμοιο και στη Λίμα. Οι πιθανότητες για τους Μαορί είναι λίγες, αλλά η περουβιανή άμυνα συχνά κάνει λάθη, μπορεί να προσπαθήσει να πιάσει τον αντίπαλο στην αντεπίθεση. Σίγουρα οι νοτιαμερικανοί από το πρώτο λεπτό θα πάνε στην επίθεση, αυτή θα είναι η ευκαιρία για τους εκπροσώπους της Ωκεανίας. Σε γενικές γραμμές, το επίπεδο της εθνικής της Νέας Ζηλανδίας είναι αισθητά κατώτερο από το Περού.

Πρόβλεψη

Η εθνική του Περού έχει πολύ καιρό να παίξει στα παγκόσμια πρωταθλήματα και είναι απλά έγκλημα να χάσει μια τέτοια ευκαιρία. Η Νέα Ζηλανδία είναι αντίπαλος κάτω από τον μέσο όρο των παγκόσμιων προτύπων, στη Νότια Αμερική αυτή η ομάδα θα έπαιζε το ρόλο του αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Περού + under 4,5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *