The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Περούτζια εναντίον Βενετία: προγνωστικά για τον αγώνα

Перуджа-Венеция-19.12

Serie B Ιταλίας
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.
Renato Curi (Περούτζια)

Μέχρι στιγμής, τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη συνεχίζουν να παραμένουν σε παύση και δεν θα επιστρέψουν όλα πριν από την Πρωτοχρονιά. Στην Ιταλία παίζουν επίσης το μέγιστο στο επίπεδο της Serie B. Η περιοδεία τελειώνει εκεί τη Δευτέρα, όταν η Περούτζια και η Βενετία θα δώσουν την τελευταία συνάντηση στο πλαίσιο της τρέχουσας αγωνιστικής. Οι δημοσιογράφοι του site έγραψαν τη δική τους εκδοχή για την πρόβλεψη αυτού του αγώνα στις 19 Δεκεμβρίου 2022.
Η Περούτζια προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν της πάνε όλα καλά
Οι «Griffins» είναι ένας αρκετά γνωστός σύλλογος που έχει παίξει επανειλημμένα, και όχι χωρίς κάποια επιτυχία (που δεν πρέπει να υπερεκτιμάται), στη Serie A. Αλλά ακόμη και με τα ιταλικά πρότυπα, υπήρχαν πολλά αντιαθλητικά, οικονομικά προβλήματα. Ξεπερνώντας τους, ο σύλλογος μπόρεσε να επιστρέψει στη Serie B και στην τελευταία κλήρωση πήρε μια αρκετά άνετη 8η θέση εκεί. Τώρα όμως καταφέρνει μόνο να κλείνει τη δεύτερη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αν και πρόσφατα σημείωσε ένα αήττητο σερί 4 αγώνων, καθώς νίκησαν τη Τζένοα. Όμως στην τελευταία μονομαχία, με τη Τζένοα, έχασαν, έστω και με αγώνα, με σκορ 2:3.
Η Βενετία επιτέλους ζωντανεύει
Οι Winged Lions κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο στη Serie A την περασμένη σεζόν – έχουν να παίξουν στην ελίτ για 2 δεκαετίες, από την αλλαγή του αιώνα. Παρεμπιπτόντως, ο νεοφερμένος ξεκίνησε πολύ εύθυμα στο Calcio. Αλλά στο τέλος, έπεσε εκεί και, παρά την αλλαγή του τεχνικού, αποκλείστηκε από την τελευταία θέση. Και μάλιστα στη 2η κατηγορία, μετά από καλοκαιρινή διακοπή, έδειξε στατιστικά του επιπέδου αουτσάιντερ, κάτι που όπως ήταν φυσικό οδήγησε σε νέα απόλυση του προπονητή. Ίσως αυτό βοήθησε. Η ομάδα σημείωσε 10 βαθμούς στους 4 τελευταίους γύρους, συμπεριλαμβανομένης της νίκης επί της Κοζέντσα το Σαββατοκύριακο. Αυτό της επέτρεψε να ανέβει τουλάχιστον στη 15η θέση, τουλάχιστον βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Προηγούμενοι αγώνες
Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες ήταν τη σεζόν 2019/2020. Τότε η Βενετία βγήκε πιο δυνατή και στις δύο συναντήσεις.
Πρόβλεψη
Αυτή τη φορά ένα μικρό πλεονέκτημα δίνεται στην Περούτζια που παίζει εντός έδρας. Όμως η Βενετία έχει πάρει στροφές, οπότε ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ “0” (απόδοση 2,14).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *