The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρτιζάν Βελιγραδίου εναντίον Ρούνταρ Πλιέβλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Partizan(Srb)-Rudar(Mne)-19.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – 1ος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Στάδιο Παρτιζάν, Βελιγράδι

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια, ένα από τα οποία είναι η αναμέτρηση μεταξύ της σερβικής ομάδας Παρτιζάν και του συλλόγου του Μαυροβουνίου Ρούνταρ Πλιέβλα. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των ομάδων, που πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα στο Μαυροβούνιο, έφερε σίγουρη νίκη στην ομάδα του Βελιγραδίου με σκορ 3:0. Από τον επερχόμενο αγώνα οι εταιρείες στοιχημάτων περιμένουν μια άλλη συντριπτική ήττα των φιλοξενούμενων, και, πιθανώς, εντελώς δικαίως.

Ενεργή προετοιμασία

Η Παρτιζάν πριν από τον εναρκτήριο αγώνα με την Ρούνταρ πραγματοποίησε μια σειρά φιλικών συναντήσεων, τα αποτελέσματα των οποίων είναι αμφιλεγόμενα. Υπάρχουν νίκες επί της Κρακοβία και της Γκορίτσα, ήττες από Ροστόφ και Ζαριά Λούγκανσκ. Αλλά γενικώς, ο αγώνας με το Μαυροβούνιοι έδειξε ότι η Παρτιζάν και Ρούνταρ είναι αντίπαλοι των διαφορετικών επιπέδων, εφόσον εκτός έδρας οι «μαύρο-άσπροι» κατάφεραν να νικήσουν με αυτοπεποίθηση, σίγουρα θα το επαναλάβουν και εντός έδρας.

Μικρή εμπειρία

Η Ρούνταρ δεν μπορεί να καυχηθεί ούτε για την ποιότητα της σύνθεσης ούτε για τη διεθνή εμπειρία. Επιπλέον, οι Μαυροβούνιοι έπαιξαν ελάχιστους φιλικούς με λίγο-πολύ ισχυρούς αντιπάλους πριν από τον πρώτο αγώνα με την Παρτιζάν. προσοχή θέλει μόνο η αναμέτρηση με την ομάδα Μλάντοστ Λουτσάνι, στην οποία καταγράφηκε ισοπαλία 0:0. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εμφανή προβλήματα με τη δημιουργικότητα και την επίθεση.

Πρόβλεψη

Το πρωτάθλημα της Σερβίας αρχίζει μόλις στις 22 Ιουλίου και η αναμέτρηση με την Ρούνταρ για τους Σέρβους μετατρέπεται σε εξαιρετική προπόνηση. Δεν υπάρχει πραγματική απειλή από τους Μαυροβούνιους, οι “μαύρο-άσπροι” θα προσεγγίσουν το εθνικό οπλοστάσιο πλήρως οπλισμένοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παρτιζάν Βελιγραδίου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *