The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν – Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-Tottenham-23.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Camping World Stadium, Orlando, Florida

Ημερομηνία αγώνα:  23/07/2017 3:05 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Εκτός από τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους, στις Ηνωμένες Πολιτείες την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και την Τότεναμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Παριζιάνων, αλλά και οι Λονδρέζοι την περασμένη σεζόν έπαιξαν πολύ καλά, αυτή η ομάδα πολύ έντονα έπαιξε στο τέλος της σεζόν, να είχε ακόμα στην αρχή τη σταθερότητα, θα υπήρχε ευκαιρία να παλέψει για τον τίτλο με την Τσέλσι.

Ένα παιχνίδι που παίχτηκε

Η ΠΣΖ έχει ένα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με τη Τότεναμ, είναι το γεγονός ότι αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα γήπεδα των ΗΠΑ, επειδή οι Παριζιάνοι έχουν ήδη παίξει έναν αγώνα κόντρα στη Ρόμα στο Ντιτρόιτ, Μίτσιγκαν. Σε εκείνο τον αγώνα ήταν ισοπαλία 1:1, τα γκολ είναι στα λογαριασμό του Marquinhos και Umar, στα πέναλτι κέρδισαν οι Γάλλοι.

Πούλησαν τον Walker

Στη Τότεναμ μέχρι στιγμή δεν υπάρχει σχεδόν καμία αλλαγή, αν δεν λάβουμε υπόψη την πώληση του Kyle Walker στη Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά αυτός ο δεξιός χαφ των «Σπερς» θα φύγει εκτός εποχής, δεν υπήρχε σχεδόν καμία αμφιβολία ακόμα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, το ερώτημα ήταν μόνον πού θα φύγει ο Kyle. Η Τότεναμ έπαιξε ένα φιλικό αγώνα, κέρδισε την Kitchee με σκορ 4:1. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν η Τότεναμ ήταν μία από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες στην Premier League.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τότεναμ είναι πολύ αποτελεσματικές ομάδες, στους αγώνες μεταξύ τέτοιων αντιπάλων, οι οποίοι επίσης παίζουν φιλικό αγώνα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του «ύψους». Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε να νικήσει τη Ρόμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα, και τώρα θα προσπαθήσει να το κάνει στον αγώνα εναντίον Τότεναμ. Με τη σειρά της η Τότεναμ την περασμένη σεζόν έχασε δύο φορές από την Γιουβέντους και Ατλέτικο στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών, επίσης η ΠΣΖ είναι καλύτερα προσαρμοσμένη στο ματς. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *