The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-ParisSaint-Germain-StadeRennais-03.08

Σούπερ Καπ Γαλλίας

Αθλητικό κέντρο Shenzhen Universiade (Shenzhen)

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ήρθε καιρός για Σούπερ Καπ στα ισχυρότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για το Σούπερ Καπ της Γαλλίας. Η ΠΣΖ και η Ρεν θα μπουν στον αγώνα για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψή μας για τον επερχόμενο αγώνα, που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε.

Κλαίνε κι οι πλούσιοι

Όλοι οι φίλαθλοι γνωρίζουν ότι η ΠΣΖ έχει σχεδόν απεριόριστο προϋπολογισμό, η ομάδα έχει στη σύνθεσή της αστέρια όπως: Νεϊμάρ, Μπαπέ, Καβάνι. Πέρυσι οι Παριζιάνοι κέρδισαν συνηθισμένα το πρωτάθλημα της Γαλλίας, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν κατάφεραν και πάλι τίποτα, ήττα στους 16 από τη Μαντσέστερ Γιουνάιντεντ. Οι παίκτες του Τούχελ έχασαν στο Κύπελλο Γαλλίας στον τελικό από τη Ρεν. Η ομάδα έχει ανθυγιεινή ατμόσφαιρα, ο Νεϊμάρ χτύπησε όλες τις πόρτες, αρχικά ήθελε να επιστρέψει στην Μπάρσα, μετά στη Γιουβέντους ή τη Ρεάλ. Δεν ήταν αντίθετος να ανταλλάξει τόπο κατοικίας και ο Μπαπέ. Το αστέρι της Βραζιλίας εξακολουθεί να προπονείτε σε ξεχωριστό πρόγραμμα, οπότε είναι απίθανο να βοηθήσει την ομάδα.

Στους φιλικού αγώνες η ΠΣΖ φαινόταν άσχημη, έχοντας κερδίσει μόνο δύο από τέσσερις αγώνες. Από την ομάδα έφυγαν οι Ντάνι Άλβες, Τζανλουίτζι  Μπουφόν και Ραμπιό, ενώ ήρθαν οι Αντέρ Ερέρα, Σαράμπια, Γκεγέ και Ντιάλλο.

Σεμνή Ρεν

Την περασμένη σεζόν η Ρεν τελείωσε στη μέση της Λιγκ 1 Γαλλίας, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ αποκλείστηκε στους 16. Σε γενικές γραμμές η σεζόν για την ομάδα ήταν μάλλον επιτυχημένη, καθώς κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο Γαλλίας, αποκτώντας έτσι το εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικές αλλαγές στη σύνθεση της Ρεν δεν συνέβησαν, η ομάδα έχει διατηρήσει τους ηγέτες της. Πριν την έναρξη της σεζόν ο σύλλογος έπαιξε αδύναμα, έχοντας σημειώσει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα φιλικά. Λίγοι πιστεύουν ότι η ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει το σούπερ καπ.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι Παριζιάνοι την περασμένη σεζόν νίκησαν δύο φορές με βεβαιότητα τη Ρεν στο πρωτάθλημα (3:1 και 4:1). Αλλά στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας οι «ερυθρόμαυροι» κατάφεραν να κάνουν κατόρθωμα, χάνοντας 0:2 ήδη στο 21ο λεπτό, η ομάδα ισοφάρισε και στη συνέχεια κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Δεν θα διαφωνήσουμε με το γεγονός ότι οι Παριζιάνοι είναι σαφές φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση. Αν και η Ρεν θα έχει ευκαιρίες, επειδή οι Παριζιάνοι δεν είναι καθόλου άψογη. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πιθανόν να είναι αποτελεσματικός. Προτείνουμε να κάνουμε συνδυασμένο στοιχήματος στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *