The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ντιζόν: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-PSG-Dijon-26.02

Κύπελλο Γαλλίας – Προημιτελικός

Παρκ ντε Πρινς, Παρίσι

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019, 10:10 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επερχόμενη Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, στο Παρίσι, θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου η τοπική ΠΣΖ θα φιλοξενεί την Ντιζόν. Στην πραγματικότητα αυτές οι ομάδες είναι από εντελώς διαφορετικές κατηγορίες, οπότε δεν θα υπάρξει ούτε κοντά ίση πάλη εδώ.

Οι Παριζιάνοι κερδίζουν, αλλά δεν λάμπουν

Αυτή τη στιγμή η ΠΣΖ παίζει απλά πανέμορφα σε όλα τα τουρνουά, στα οποία συνεχίζει ακόμα το δρόμο της. Ναι, τον Ιανουάριο η ενδεκάδα του Τόμας Τουχέλ εξέπληξε δυσάρεστα, επειδή αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, χάνοντας από την Γκινγκάμ εντός έδρας (1:2). Μετά από αυτό υπήρξε ένα λάθος με τη Λυών (2:1) στο πλαίσιο της Λιγκ 1, αλλά αυτό δεν είναι θανατηφόρο. Αλλά ταυτόχρονα οι «κόκκινο-μπλε» εξέπληξαν ευχάριστα τους οπαδούς τους με τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:2) στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εν πάση περιπτώσει, τώρα οι Παριζιάνοι φαίνεται να συνήλθαν και έχουν μάθει να παίζουν χωρίς τον Νεϊμάρ και τον Καβάνι.

Συνεχίζουμε να «πνιγόμαστε»

Την ίδια στιγμή η Ντιζόν συνεχίζει να αποτυγχάνει στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά ξοδεύει όλη τη δύναμή στο Κύπελλο Γαλλίας. Και εδώ η αποτυχία: στους «αετούς» στους προημιτελικούς έτυχε η ΠΣΖ. Δεδομένου ότι τον τελευταίο καιρό οι παίκτες του Antoine Kambuare δεν μπορούν καν να σκοράρουν, όχι να κερδίσουν, θα είναι αδύνατο να περάσουν τους Παριζιάνους. Και πράγματι η ομάδα ολοκλήρωσε τους τρεις τελευταίους αγώνες με αποτυχία: 3 ήττες με συνολικό σκορ 1:5. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ντιζόν σκοράρει πολύ σπάνια εκτός έδρας και οι πιο αδύναμοι αντίπαλοι «άντεξαν».

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι απλά πιο ισχυρή από την Ντιζόν από όλες τις απόψεις. Καθώς και η μονομαχία θα λάβει χώρα στο Παρίσι, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί και η ασθενής επίθεση των φιλοξενουμένων, γεγονός που πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατά την επιλογή στοιχήματος σ’ αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: η Ντιζόν δεν θα σκοράρει με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *