The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ντιζόν: η πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-Dijon-17.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

“Park de Prens”, Παρίσι

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 21 ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ντιζόν. Σε αυτό το ζευγάρι οι Παριζιάνοι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Η γραμμή αυτή είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένου του επιπέδου των μελλοντικών αντιπάλων, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Νεïμάρ στο επερχόμενο παιχνίδι πιθανότατα δεν θα παίξει και πάλι, όπως και στο ματς με την Ναντ, και η έλλειψη του βραζιλιάνου έχει αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητα των «κόκκινο-μπλε».

Είναι απαραίτητο να βελτιωθεί η άμυνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκλεισε το 2017 μόνο με νίκες, ενώ οι Παριζιάνοι έχαναν σε κάθε παιχνίδι, κάτι που δεν χαρακτηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τον ηγέτη της Λιγκ 1. Από Στρασμπούρ έχασαν δύο φορές, καταγράφηκαν γκολ από τη Ρεν, Καέν, Λιλ. Για να γίνεις πρωταθλήτρια της Γαλλίας αρκεί και αυτό, αλλά για να είσαι ανταγωνιστικός στο επίπεδο των πλέι-οφ του Champions League, θα πρέπει να αυξήσεις το επίπεδο του παιχνιδιού στην άμυνα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια η ΠΣΖ δεν έχανε, θα προσπαθήσει να αφήσει το πεδίο στεγνό και στην επερχόμενη συνάντηση.

Δεν είναι η καλύτερη αρχή του έτους

Η Ντιζόν ολοκλήρωσε το 2017 με τις ήττες από την Γκινγκάμπ και Ανζέ, η αρχή του 2018 σημαδεύτηκε με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Γαλλίας από Στρασμπούρ μετά την ήττα 2:3, καθώς και ισοπαλία με τη Μετς, η οποία είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστεί στην Λιγκ 2 σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τρέχουσας σεζόν. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Ντιζόν βρίσκεται στην 9η θέση με 25 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ σίγουρα θα κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, το μόνο ερώτημα είναι με οποίο σκορ θα τελειώσει ο αγώνας. Οι Παριζιάνοι επικεντρώνονται τώρα στο ποιοτικό παιχνίδι στην άμυνα, ενώ στην επίθεση και πάλι δεν θα παίξει ο Νεïμάρ, δηλ. μπορείτε να δοκιμάσετε το συνδυασμό στο ποντάρισμα στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν + under 4.5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *