The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Paris Saint Germain-Lille-2.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρκ ντε Πρινς, Παρίσι

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 12ου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γαλλίας θα ανοίγει ο αγώνας μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ, ο οποίος μπορεί να ονομαστεί κεντρικός της αγωνιστικής. Εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βλέπουν στους «κόκκινο-μπλε» ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι οι Παριζιάνοι έχουν αρκετές απώλειες προσωπικού, ενώ τα «σκυλιά» σχεδόν δεν έχουν τραυματισμένους.

Ο ηγέτης

ΟΙ Thiago Silva, Καβάνι, Hese, Alves, Kurzava είναι τραυματισμένοι, ενώ ο Kimpembe πήρε αποβολή. Όμως, παρά τα προβλήματα αυτά, ο Τουχέλ έχει αρκετούς παίκτες για να κερδίσει με αυτοπεποίθηση τον πλησιέστερο αντίπαλο. Στον τελευταίο γύρο οι Παριζιάνοι ήρθαν στη Μασσαλία πάλι χωρίς τον Καβάνι, εξάλλου ο Τουχέλ άφησε στον πάγκο τον Μπαπέ, βάζοντας από την αρχή τον Τσούπο-Μότινγκ. Τρία λεπτά αργότερα μετά την αντικατάσταση ο παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Δεύτερη θέση

Την περασμένη Τρίτη διακόπηκε το νικηφόρο σερί της Λιλ, το οποίο κράτησε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Τα “σκυλιά” εκτός έδρας έχασαν από τη Στράσμπουργ 0-2 στο Λιγκ Καπ. Προφανώς, για τη Λιλ τώρα αποτελεί προτεραιότητα το πρωτάθλημα Γαλλίας, το προπονητικό επιτελείο των μελλοντικών φιλοξενουμένων ρίχνει όλες τις δυνάμεις εκεί, όπου η ομάδα έχει την ευκαιρία να πιάσει τη θέση στο Champions League. Επί του παρόντος η Λιλ είναι στη δεύτερη θέση στο τουρνουά, η ομάδα έχει 25 βαθμούς, είναι οκτώ μονάδες λιγότερο από την ΠΣΖ, τρεις περισσότερο από τη Μονπελιέ.

Πρόβλεψη

Παρά τις απώλειες προσωπικού η ΠΣΖ έχει τη δυνατότητα να νικήσει με αυτοπεποίθηση τη Λιλ στην έδρα της. Οι δυνατότητες των αντιπάλων είναι πολύ διαφορετικές. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στη γηπεδούχο ομάδα μοιάζει με εξαιρετική επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *