The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Αμιέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-Amiens-05.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Parc des Princes, Παρίσι

05/08/2017 06:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινάει στο καινούριο πρωτάθλημα Γαλλίας με την αναμέτρηση με την Αμιέν. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers σχεδόν δεν αμφιβάλουν στη νίκη των Παριζιάνων, οι οποίοι έχουν ήδη καταφέρει φέτος να πάρουν το Σούπερ Καπ Γαλλίας. Για τον Ουνάι Εμέρι και τα παιδιά του το επερχόμενο πρωτάθλημα θα είναι πολύ σημαντικό, διότι είναι απαραίτητο να επιστρέψουν το χαμένο τίτλο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ΠΣΖ από τους πρώτους γύρους θα αρχίσει να κερδίζει, αυτή η ομάδα έκανε πολύ καλή προετοιμασία πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Κυνηγώντας τον τίτλο

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα περασμένα χρόνια έπαιζε πολύ καλά στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών, αλλά εκτός εποχής οι «κόκκινο-μπλε» σε τρεις αγώνες του τουρνουά κέρδισαν μόνο μία νίκη επί της Ρόμα, αλλά έχασαν από την Τότεναμ και την Γιουβέντους. Την ίδια στιγμή οι Παριζιάνοι σκόραραν τακτικά, αλλά και έχαναν αρκετά. Στην επίσημη σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τη Μονακό στον αγώνα για το Σούπερ Καπ Γαλλίας με αποτέλεσμα 2:1, κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Ουνάι Εμέρι έχανε 0:1.

Νέος

Η Αμιέν ακόμα την περασμένη σεζόν έπαιζε στη Λιγκ 2 και πήρε στο δεύτερο σε σημασία τουρνουά της Γαλλίας την τρίτη θέση. Στο πρωτάθλημα αυτό υπήρχε πραγματική «σφαγή», μερικές ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν το τουρνουά, αλλά ο νικητής ήταν Στρασβούργο. Η Αμιέν προετοιμαζόταν για τη σεζόν, παίζοντας φιλικά, τα τρία τελευταία φιλικά έληξαν με την ήττα των μελλοντικών φιλοξενουμένων.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεκινήσει να νικάει στη Λιγκ 1 Γαλλίας από τους πρώτους αγώνες, και η Αμιέν από την άποψη αυτή είναι το τέλειο θύμα για μια μεγάλη νίκη. Η τάξη των μελλοντικών αντιπάλων διαφέρει σημαντικά, οπτικά φαίνεται ότι η Αμιέν δεν έχει καμία πιθανότητα ακόμη και να αγωνιστεί για την ισοπαλία. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,75 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *