The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Αμιάν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Paris Saint Germain-Amiens-20.10

Κύπελλο Γαλλίας

Παρκ ντε Πρενς

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον δέκατο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος, στις 20 Οκτωβρίου 2018, στις 6:00, η ​​ΠΣΖ θα συναντήσει την Αμιέν στο στάδιο Parc des Princes.

Η ΠΣΖ είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του γαλλικού πρωταθλήματος, επειδή η ομάδα κέρδισε με επιτυχία την πρώτη θέση στην κατάταξη και κέρδισε και τους εννέα γύρους. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν τρελά αποτελέσματα στην επίθεση, σκοράροντας 32 γκολ για την προηγούμενη περίοδο και έχασαν μόνο έξι. Είναι πραγματικά ισχυροί δείκτες και μάλλον καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να συγκρίνει μαζί τους. Όλα αυτά χάρη στα αστέρια που υπάρχουν στη σύνθεση των Παριζιάνων.

Η Αμιέν βρίσκεται στη δέκατη τρίτη θέση στην κατάταξη, έχοντας καταφέρει να κερδίσει δέκα βαθμούς στον κουμπαρά. Η ομάδα έχει τη χειρότερη αγωνιστική φόρμα εκτός έδρας μεταξύ των άλλων συμμετεχόντων του πρωταθλήματος, επειδή εκτός έδρας κατάφεραν μόνο μία φορά να κερδίσουν βαθμούς, παίζοντας ισοπαλία με τη Σάιντ Ετιέν, ενώ τρία παιχνίδια έχασε με σημαντικό πλεονέκτημα. Στην προηγούμενη συνάντηση οι παίκτες ήταν σε θέση να κερδίσουν, αλλά να παίζοντας εντός έδρας, με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Στο πλαίσιο των επίσημων αγώνων η ΠΣΖ δεν έχασε από την Αμιέν, αλλά το τελευταίο παιχνίδι έληξε με ισοπαλία 2:2. Οι Παριζιάνοι είναι ανώτεροι σε όλους τους δείκτες και την κατάσταση τους καλεσμένους, έτσι θα συντρίψουν τον αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη ΠΣΖ με χάντικαπ -2  με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *