The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: πρόβλεψη για τον αγώνα

PAOK Thessaloniki FC-Panathinaikos-29.10

Πρωτάθλημα Ελλάδας

Στάδιο Τούμπας

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

ΠΑΟΚ

Στους 7 γύρους του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ακόμα ούτε ένα βαθμό. Έχασε μόνο 2 γκολ στο δικό του δίχτυ και απάντησε στους αντιπάλους με 12. Επιπλέον, οι “αετοί” παίζουν ακόμα στο Europa League. Και εκεί, παρά την εντός έδρα ήττα στον τελευταίο γύρο από την ουγγρική Βίντεοτον, έχει ακόμα πιθανότητες να φτάσει στα πλέι-οφ. Ο ΠΑΟΚ είναι σχεδόν πλήρως στελεχωμένος με λεγεωνάριους. Μόνο 9 Έλληνες παίζουν στο σύλλογο, τρεις από τους οποίους είναι τερματοφύλακες. Από εδώ και τόσο υψηλά αποτελέσματα.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, μετά την τελευταία καταστροφική σεζόν, όπου τελείωσε στην ενδέκατη θέση, αμέσως άρχισε να δουλεύει σκληρά σ’ αυτή τη σεζόν. Σε εφτά γύρους έχασε μόλις 2 βαθμούς, παίζοντας ισοπαλία με τον Αστέρα. Μάλιστα σκόραρε 2 γκολ περισσότερο από τον ηγέτη. Αλλά και έχασε 2 περισσότερο. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, το “τριφύλλι” είναι σχεδόν πλήρως στελεχωμένο από τους ιθαγενείς. Μόνο ο Μαλιανός Κουλίμπαλι, ο Αργεντινός Ίνσουα και ο Ιταλικός Ψέτρας Μακέντα αντιπροσωπεύουν τη ξένη λεγεώνα στο σύλλογο.

Πρόβλεψη

9 από τις 10 τελευταίες συναντήσεις οι αντίπαλοι έπαιξαν στο σύνολο είναι πάνω από 2.5. Αλλά το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πιθανότατα εξαίρεση από την αποτελεσματική σειρά.

Καταρχήν, και οι δύο ομάδες έχουν ωραία άμυνα τώρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον ηγέτη ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό κι αγόρασαν Ρουμάνο και Ουκρανό αμυντικούς Tosca και του Χατσερίντι. Κρατάνε στο μισθό την τρίτη σεζόν τον Ισπανό αμυντικό Crespo και το Βραζιλιανό Matos με τον ίδιο ρόλο, όχι για να χάνουν τα γκολ. Δεύτερον, απαιτείται αποτέλεσμα από τους λεγεωνάριους του ΠΑΟΚ, δηλαδή νίκη. Σε εφτά γύρους οι «αετοί» έπαιξαν στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 πέντε φορές. Και τρίτον, στο επόμενο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες δεν θα ασχολούνται με θεαματικότητα. Όπως κι να ‘χει ο αγώνας θα είναι για την πρώτη θέση, στον οποίο ο ΠΑΟΚ, παρά την κούραση μετά τον αγώνα στο Europa League, θα προσπαθήσει να επιβάλει στον αντίπαλο έναν αργό ρυθμό του παιχνιδιού, ο ίδιος θα παίξει πολύ προσεκτικά στην άμυνα, που θα οδηγήσει τον αγώνα σε μικρό αριθμό γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *