The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

PAOK-Chelsea-20.09

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων –Όμιλος Λ – 1η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

«Στάδιο Τουμπάς», Θεσσαλονίκη

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο ΠΑΟΚ στο Στάδιο Τουμπάς στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Πέμπτη θα φιλοξενεί τη Τσέλσι Λονδίνο. Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, στο οποίο οι εταιρείες στοιχημάτων προτιμούν τους Άγγλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν για την Τσέλσι το Γιουρόπα Λιγκ είναι δευτερεύον στη σημασία τουρνουά και σίγουρα ο Σάρι θα χρησιμοποιήσει εδώ την εναλλαγή, για τον ΠΑΟΚ το Ευρωπαϊκό Κύπελλο αποτελεί προτεραιότητα.

Τρίτοι

Ο ΠΑΟΚ μετά από τρεις γύρους στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο μονάδες κάτω από τον κορυφαίο Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τη φετινή σεζόν έπαιξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να περάσει τη Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά σκόνταψε στην Μπενφίκα, χάνοντας στην έδρα 1:4. Σε εκείνο τον αγώνα έσφαλε σοβαρά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο οποίος έφερε πέναλτι στο 26ο λεπτό του αγώνα. Γενικά, ο ΠΑΟΚ είναι μάχιμος σύλλογος, που παίζει καλά στην έδρα του.

Αλλαγή

Ήδη τρεις μέρες μετά τη Θεσσαλονίκη η Τσέλσι θα έχει έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα ενάντια στη Γουέστ Χαμ, η οποία έχει συνέλθει μετά από το διάλειμμα στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Με δεδομένο αυτό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Σάρι στο επερχόμενο αγώνα δεν θα βάλει όλους τους ισχυρότερους, θα δώσει στους ηγέτες ευκαιρία να ξεκουραστούν, θα δει εν δράση τον πάγκο. Είναι αλήθεια ότι ακόμα και ο πάγκος των Λονδρέζων φαίνεται ισχυρότερος από τους Έλληνες, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα πιθανότητες θετικού αποτελέσματος την Πέμπτη.

Πρόβλεψη

Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι πολύ καλός και δεν πρέπει να μετρήσετε αυτή την ομάδα με έναν ανεπιτυχή αγώνα εναντίον της Μπενφίκα. Αν η Τσέλσι παίξει με ημιβασικό σχήμα, τότε σίγουρα οι Έλληνες θα έχουν πιθανότητες να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο του ΠΑΟΚ είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *