The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Σπάρτακ Μόσχας: πρόβλεψη για τον αγώνα

PAOK(Gre)-SpartakMoscow(Rus)-08.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Στάδιο Τουμπάς, Θεσσαλονίκη

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η μονομαχία μεταξύ του ΠΑΟΚ και Σπάρτακ Μόσχας. Στο πρώτο αγώνα της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά η Σπαρτάκ στις δυνατότητες της σύνθεσης είναι ανώτερη από τον αντίπαλό της, αν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβλήματα με την αγωνιστική πρακτική.

Χωρίς ήττες

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη σεζόν ακόμα στα τέλη Ιουνίου, δηλαδή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης για περισσότερο από ένα μήνα παίζει τόσο φιλικούς αγώνες όσο και επίσημα παιχνίδια. Στο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ οι Έλληνες έχουν ήδη περάσει έναν γύρο, από τον οποίο αποκλείσανε την ελβετική Βασιλεία. Ο πρώτος αγώνας στην Ελλάδα έφερε στον ΠΑΟΚ νίκη 2:1, και στο δεύτερο αγώνα οι Έλληνες ήταν ισχυρότεροι από τον αντίπαλο 3:0. Αξίζει να δώσουμε προσοχή στην υψηλή απόδοση των γηπεδούχων, οι οποίοι σίγουρο θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να δημιουργήσουν την απαραίτητη βάση για την τελική νίκη μετά από τον πρώτο αγώνα κιόλας.

Θα προσπαθήσει να μην χάσει

Με τη σειρά της η Σπάρτακ πηγαίνει στην Ελλάδα να μην χάσει, είναι πολύ επιθυμητό να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο δίχτυο του αντιπάλου. Οι «ερυθρόλευκοι» καθώς και ο ΠΑΟΚ έπαιξαν δύο επίσημους αγώνες, μόνο στην εγχώρια σκηνή. Πρώτον, κέρδισαν στην έδρα τους την Όρενμπουργκ 1:0, και μετά έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με Λόκο στην έδρα του αντίπαλου. Από τη μία πλευρά, η Σπαρτάκ δεν έχασε ούτε μία φορά σε δύο ματς, αλλά από την άλλη η Όρενμπουργκ δεν είναι καν αντίπαλους για την «λαϊκή ομάδα».

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι θα πρέπει να ξεκινάμε από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αυτή η ομάδα παίζει καλά στην έδρα της, ενώ η Σπαρτάκ δεν έχει αποκτήσει ακόμη την απαραίτητη φόρμα, η ομάδα του Carrera θα χαρεί και με ένα σημειωμένο βαθμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του ΠΑΟΚ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *