The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Μπεσίκτας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПАОК-Бешикташ-25.08b

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τούμπας, Θεσσαλονίκη

Στις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League. Σε μια από αυτές τις αναμετρήσεις θα συναντηθούν ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας.

Επικίνδυνοι Έλληνες

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για το τίτλο στο πρωτάθλημα Ελλάδας, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση και σημαντικά πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό. Οι Έλληνες παίζουν στην έδρα τους, που τους δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα. Η τελευταία ευρωπαϊκή σεζόν της UEFA με έδρα τη Θεσσαλονίκη ήταν σύντομη και άτυχη. Πρώτα, η ομάδα έχασε από την Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League. Μετά από αυτό ο ΠΑΟΚ έχασε στον τελικό προκριματικών του Europa League από την Σλοβάν Μπρατισλάβας, τερματίζοντας έτσι τη συμμετοχή του στο τουρνουά. Οι Έλληνες ξέρουν πώς να κάνουν καλή αντίσταση και να παίζουν καλά στην άμυνα, αλλά είναι ακόμα δύσκολο να φανταστεί κανείς αυτήν την ομάδα στον όμιλο του Champions League.

Πάντα φιλόδοξοι Τούρκοι

Η Μπεσίκτας προκρίθηκε στο Champions League χάρη στην τύχη. Ο σύλλογος τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα, αλλά πήρε τη θέση της δεύτερης Τράμπζονσπορ, η οποία τέθηκε σε αναστολή λόγω οικονομικού fair-play. Οι «μαύροι αετοί» σίγουρα έχουν ως στόχο την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League. Η ομάδα πρέπει να αρπάξει μια τέτοια ευκαιρία, επειδή η τρίτη θέση στο τουρκικό πρωτάθλημα για το σύλλογο είναι αυτή η αποτυχημένη απόδοση, ενώ η πρόκριση στους ομίλους του ισχυρότερου ευρωπαϊκού τουρνουά θα είναι η καλύτερη αποκατάσταση. Θυμηθείτε ότι η Μπεσίκτας έπαιξε στη φάση των ομίλων του Europa League την περασμένη σεζόν, όπου απέτυχε, μη καταφέρνοντας να βγει από τον όμιλο.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πριν, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αγώνας θα είναι πολύ σοβαρός. Οι Τούρκοι και οι Έλληνες δεν συμπαθούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5. Σημειώστε ότι και οι δύο ομάδες δεν είχαν επίσημους αγώνες για ένα μήνα, ενώ οι σεζόν στα εθνικά τους πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,34.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *