The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

PAOK(Gre)-Benfica(Por)-29.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

“Στάδιο Τουμπάς”, Θεσσαλονίκη

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα μονομαχία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη στην ελληνική Θεσσαλονίκη, όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Τούμπα» θα φιλοξενεί την πορτογαλική Μπενφίκα στο δεύτερο αγώνα των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ προσόντα. Η πρώτη μονομαχία της αντιπαράθεσης, η οποία έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα στη Λισαβόνα, έληξε με ισοπαλία 1:1, η οποία είναι 100% συμφέρει τους Έλληνες. Με τη σειρά της η Μπενφίκα για να κερδίσει εισιτήριο για τη φάση των ομίλων πρέπει τώρα τουλάχιστον μία φορά να σκοράρει και ταυτόχρονα είναι πολύ επιθυμητό να μην χάσει.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ελλάδας, και ο πρώτος αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Η ασημένια πρωταθλήτρια της Ελλάδας με κάποια δυσκολία, αλλά νίκησε τον αντίπαλο με αποτέλεσμα 1:0. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ, πριν τη συνάντηση με τη Μπενφίκα, απέκλισε από το τουρνουά της Ελβετίας Βασιλεία και τη Ρωσική Σπάρτακ.

Δεύτερος γύρος

Η Μπενφίκα έχει επίσης επιτυχίες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «αετοί» στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν από το τουρνουά τη τουρκική ομάδα Φενέρμπαχτσε. Η ενδεκάδα της Λισαβόνας πέτυχε νίκη στο πρώτο παιχνίδι 1:0, εκτός έδρας έφερε τον αγώνα σε ισοπαλία 1:1. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα η Μπενφίκα πραγματοποίησε τρεις συναντήσεις, σε δύο από τις οποίες νίκησε: Βιτόρια Γκιμαράες και Μποαβίστα, την τρίτη αγωνιστική ημέρα οι «αετοί» έπαιξαν ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ 1:1.

Πρόβλεψη

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μην χάσει στην Πορτογαλία, αλλά οι εταιρείες στοιχημάτων εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Μπενφίκα θα μπορέσει τελικά να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως έτσι και θα γίνει, αλλά στο επερχόμενο παιχνίδι είναι πιο κερδοφόρο να στοιχηματίσετε στην γηπεδούχο ομάδα, η οποία φαίνεται πολύ καλή στην αρχή της σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ΠΑΟΚ δε θα χάσει με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *