The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Λέφσκι Σοφίας: προγνωστικά για στοίχημα

паок (Копия)

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022, 8:30 μ.μ.

Στάδιο Τούμπας

Την ερχόμενη Πέμπτη είναι προγραμματισμένη ο δεύτερος αγώνας του προκριματικού γύρου του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα συναντηθούν ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σοφίας.

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι η νυν ασημένια πρωταθλήτρια Ελλάδας, αλλά λόγω της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο Εθνικό Κύπελλο θα παίξει μόνο στο ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αυτό το καλοκαίρι, οι Ασπρόμαυροι δοκίμασαν τις δυνάμεις τους μόνο σε ανεπίσημο επίπεδο – κόντρα στους Go Ahead Eagles (4:0), Groningen (1:2), AZ (2:2), Standard (1:0) και Παναιτωλικό (4:0).

Λέφσκι Σοφίας

Ταυτόχρονα, η Λέφσκι κέρδισε τέσσερις νίκες σε πέντε φιλικά και μπαίνει σε νέα εκστρατεία σε πλήρη ετοιμότητα μάχης. Το Πρωτάθλημα Βουλγαρίας οι πρωτευουσιάνοι ξεκίνησαν με ήττα 0:1 από την ΤΣΣΚΑ 1948 και μια εβδομάδα αργότερα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, επικράτησαν επί της Σπαρτάκ με σκορ 5:0.

Πρόβλεψη

Πριν από μια εβδομάδα, η Λέφσκι κέρδισε χάντικαπ δύο τερμάτων, αλλά στη Θεσσαλονίκη, ο πιο δυνατός ΠΑΟΚ έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει εκδίκηση. Δεν είμαι σίγουρος αν οι Έλληνες θα καταφέρουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη του ΠΑΟΚ με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *