The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον Κρασνοντάρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПАОК-Краснодар-30.09b

Champions LeagueΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο ΠΑΟΚ

Οι ρωσικοί σύλλογοι είναι μοιραία άτυχοι στα προκριματικά αυτή τη σεζόν, πρώτα η Ντιναμό Μόσχας και το γεωργιανό φιάσκο, μετά η Ροστόφ δεν μπορούσε να νικήσει εντός έδρας την Ισραηλινή Μακάμπι από τη Χάιφα. Η μόνη ελπίδα είναι η Κρασνοντάρ, αν και οι «ταύροι» παίζουν στο Champions League, και οι προαναφερθέντες ρωσικοί σύλλογοι έπαιξαν στο Europa League. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα ΠΑΟΚ εναντίον Κρασνοντάρ, τι να περιμένετε από το δεύτερο αγώνα;

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγει από τη ζώνη άνεσης

Οι «Δικέφαλοι αετοί του Βορρά» έκαναν μια καλή δήλωση σε αυτήν την εκστρατεία για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει την αποδυναμωμένη, αλλά πάντα φιλόδοξη Μπεσίκτας 3:1. Στη μάχη εναντίον της Μπενφίκα, δεν δόθηκε μεγάλη ευκαιρία στους Έλληνες, αλλά κέρδισαν 2:1. Η ομάδα φαινόταν επίσης καλή στην πρώτη μάχη με την Κρασνοντάρ, αν και το αποτέλεσμα, φυσικά, ήταν αρνητικό. Δεν είχαν καλή εφαρμογή, δε σκόραραν πέναλτι στην αρχή του παιχνιδιού. Η ομάδα έπαιξε έναν αγώνα πρωταθλήματος αφού έπαιξε στη Ρωσία, μια λευκή ισοπαλία ενάντια στον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ λατρεύει να παίζει με δεύτερο νούμερο, στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι απαραίτητο να βγει από τη ζώνη άνεσης.

Οι «ταύροι» δεν έχουν δικαίωμα να αποτύχουν στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν

Όλοι θυμούνται το φιάσκο την περασμένη σεζόν με τον Ολυμπιακό και 0:4 στην Ελλάδα. Κρασνοντάρ δεν έχει κανένα δικαίωμα να πάθει το ίδιο. Στο πρώτο παιχνίδι οι «ταύροι» ήταν λίγο τυχεροί, τώρα θα πρέπει να δείξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, η τύχη μπορεί να μην βοηθήσει αυτή τη φορά. Κρασνοντάρ κατάφερε να παίξει εναντίον Σότσι στο πρωτάθλημα 1:1. Τώρα ο σύλλογος είναι έβδομος στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ρωσίας, έχοντας 5 βαθμούς πίσω από τους ηγέτες και μόνο δύο βαθμούς από την τρίτη θέση. Η επερχόμενη μονομαχία είναι η κύρια της σεζόν, με πολλά να διακυβεύονται.

Το πρώτο παιχνίδι

Ο αγώνας στο Κρασνοντάρ αποδείχθηκε πολύ νευρικός, οι «ταύροι» έπαιξαν χειρότερα από το αναμενόμενο. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βγει ήδη μπροστά στο 7ο λεπτό, αλλά ο Πέλκας έχασε το πέναλτι, αλλά κατάφερε να σκοράρει μέσα στο παιχνίδι στο 32ο λεπτό. Κρασνοντάρ ισοφάρισαν στο πρώτο ημίχρονο κιόλας, ο Κλάεσον εφάρμοσε το δικό του πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ταύροι» ήταν πιο τυχεροί, σκόραραν και άρπαξαν τη νίκη τους 2:1. Με ένα τόσο διφορούμενο παιχνίδι, είναι πολύ καλό αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Στον επερχόμενο αγώνα οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν τους Έλληνες φαβορί. Είναι πιο εύκολο για τον ΠΑΟΚ να παίξει με τον δεύτερο αριθμό, αλλά εδώ οι γηπεδούχοι πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον για να προχωρήσουν. Το βασικό για την Κρασνοντάρ να μη χάσει, αν και δεν πρέπει να κλειστούν μέσο στο δικό τους μισό. Στο επερχόμενο παιχνίδι η Κρασνοντάρ πρέπει να παίξει καλύτερα, αφού υπάρχει ήδη πλεονέκτημα στο σκορ. Προσφέρουμε να παίξετε το στοίχημα X2 εδώ – η Κρασνοντάρ δεν θα χάσει με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *