The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ: πρόβλεψη για τον αγώνα

АЕК (Копия)

Κύπελλο Ελλάδας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τούμπας

Απομένουν μόνο 4 ομάδες στο Europa League και το πρόγραμμα της Πέμπτης δεν θα είναι γεμάτο αυτήν την εβδομάδα. Αλλά ταυτόχρονα, θα υπάρχουν συναντήσεις σε άλλα, εθνικά πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα αγωνιστούν για το πέρασμα στον τελικό του κυπέλλου της χώρας. Θα νικήσει το έργο του Ιβάν Σαββίδη; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου έχουν γράψει μια πρόβλεψη για το δεύτερο  αγώνα ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ στις 29 Απριλίου 2021.

Ο ΠΑΟΚ φέτος μάχεται για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα

Ο «δικέφαλος» το 2019 κατάφερε να κερδίσει το «χρυσό», για τρίτη φορά στην ιστορία και για πρώτη φορά από το 1985. Κατάφεραν επίσης να κερδίσουν το κύπελλο. Αλλά δεν ήταν δυνατόν για την ομάδα να μείνω σε αυτό το επίπεδο, αναγκάστηκε να πέσει στη 2η θέση. Και τώρα θα παραμείνει με αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ο Ολυμπιακός έχει απίστευτους 82 βαθμούς μετά από 32 γύρους. Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει μόνο 58 μέχρι στιγμής, όπως κι ο Άρης. Δεν κατάφεραν να δείξουν τον εαυτό τους και σε άλλα τουρνουά. Στο Champions League οι Έλληνες ξεκίνησαν καλά, έχοντας κερδίσει στα προκριματικά εναντίον Μπεσίκτας και Μπενφίκα, αλλά στον αποφασιστικό γύρο έχασαν δύο φορές από 1-2 από την Κρασνοντάρ. Μετά υπήρχε το Europa League, με την μία νίκη και 6 βαθμούς σε έναν απλό όμιλο (PSV, Ομόνοια, Γρανάδα). Άραγε η σεζόν πρέπει να σωθεί μέσω του κυπέλλου.

Η ΑΕΚ επιστρέφει ξανά στους υποστηρικτικούς ρόλους

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν απροσδόκητα να γίνουν πρωταθλητές της Ελλάδας το 2018. Πριν από αυτό, κέρδισαν νίκη το 1994. Ακολούθησε ωστόσο πτώση και στη τελευταία περιοδεία κέρδισαν μόνο «χάλκινο». Και τώρα οι παίκτες του Manolo Jimenez (ο Ισπανός επέστρεψε στην Αθήνα το 2020 για να οδηγήσει τον σύλλογο για 4η φορά) κινδυνεύει σοβαρά να υποχωρήσει ένα ακόμη βήμα πίσω. Υπήρξαν αρκετά καλά παιχνίδια τον Απρίλιο: τόσο ο Άρης όσο και ο Αστέρας κερδήθηκαν με σκορ 3-1, απέφυγαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο 92ο λεπτό. Αλλά στον τελευταίο γύρο η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντισταθεί στον αρχηγό, Ολυμπιακό, όλα τελείωσαν εκεί με σκορ 2-0. Ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτό, μέχρι τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι 2ος, θέλει μόνο 3 βαθμούς, ένας αγώνας πρόσωπο με πρόσωπο είναι μπροστά. Άρα είναι πολύ νωρίς για να εγκαταλείψουν τις πιθανότητες για τίτλο στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενοι αγώνες

Κατά τις 12 τελευταίες συναντήσεις ο ΠΑΟΚ έχασε μόνο μία φορά. Μόνο την άνοιξη ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να νικήσει 3-1 στο πρωτάθλημα τους «κιτρινόμαυρους». Και, το πιο σημαντικό, στις 7 Απριλίου, ο Murg, ο οποίος βγήκε για αλλαγή τα τελευταία λεπτά, έφερε στην ομάδα την εκτός έδρας νίκη στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα.

Πρόβλεψη

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει σύμφωνα με το σκορ, αναμένοντας το λάθος της ΑΕΚ. Και φαίνεται ότι ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη θα κερδίσει ξανά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη του ΠΑΟΚ με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *