The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παλμέιρας εναντίον Αμέρικα Μινέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

αρχείο λήψης (Копировать)

Κύπελλο Βραζιλίας

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Parque

Στη Βραζιλία το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ανταγωνίζεται με το κλασικό αγγλικό ποδόσφαιρο. Σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να περάσουν στο γήπεδο. Ειδικά εκείνοι που κατάφεραν να προκριθούν στον τρέχοντα ημιτελικό γύρο του κυπέλλου της χώρας. Οι Παλμέιρας και Αμέρικα Μινέιρο θα παίξουν εκεί.

Η Παλμέιρας συνεχίζει να αγωνίζεται σε 3 μέτωπα

Οι Πράσινοι μπορούν ακόμη να επαναλάβουν την επιτυχία του 1999, όταν, για τη μόνη φορά στην ιστορία τους, κέρδισαν το Copa Libertadores. Οι Βραζιλιάνοι παίζουν με βεβαιότητα στο πιο διάσημο τουρνουά ηπείρου. Εκεί πέρασαν τη φάση των ομίλων, και έπειτα νίκησαν τη Δελφίνι του Εκουαδόρ (8:1 σε 2 αγώνες) και την πορτογαλική Libertad (1:1 εκτός έδρας και 3:0 εντός). Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να μην επαναληφθεί ούτε το αποτέλεσμα του περασμένου έτους (τότε η ομάδα μετά το χρυσό στο πρωτάθλημα ικανοποιήθηκε με το «χάλκινο»), μέχρι στιγμής, έχοντας διακόψει το αήττητο σερί μετά το 0:1 με την Ιντερνασιονάλ, η Παλμέιρας έπεσε εκτός της πεντάδας πρώτους. Αλλά στο κύπελλο απομένουν μόνο μερικά βήματα για να θρίαμβο.

Η Αμέρικα Μινέιρο αγωνίζεται για επιστροφή στη Serie A.

Τα «Κουνέλια», μετά από μια βαθιά ύφεση της τελευταίας δεκαετίας, όταν έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια στη σειρά στη 3η κατηγορία, μετατράπηκαν σε ομάδα με φήμη ποδοσφαιρικού «ανελκυστήρα». Από το 2010 έχει ανέβει στη Serie A τρεις φορές, αλλά πάντοτε έπεφτε μετά την πρώτη χρονιά στην ελίτ. Έχοντας κατέβει σύμφωνα με τα αποτελέσματα της προτελευταίας κλήρωσης του Brasileirao, δεν κατάφερε να ανέβει αμέσως: μόνο 5η θέση το 2019. Αλλά τώρα, μαζί με την Τσαπεκοένσε, οι παίκτες του Liski κατάφεραν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους. Παράλληλα, κατάφεραν να περάσουν ήδη 6 αντιπάλους στο πλαίσιο του κυπέλλου. Και αν στην αρχή ήταν κάτι Santos Macapa, Operario και Ferroviaria, μετά ήταν συναντήσεις με όλο και πιο δύσκολους αντίπαλους: Πόντε Πρέτα, Κορίνθιανς και Ιντερνασιονάλ. Η τελευταία κιόλας κατάφερε να κερδίσει 1-0 εντός έδρας, προκαλώντας την πρώτη ήττα της Αμέρικα στο τουρνουά. Ωστόσο, μετά τη διαδικασία των πέναλτι (6-5) προσχώρησαν οι εκπρόσωποι της Serie B.

Προηγούμενοι αγώνες

Για όλο τον καιρό των αγώνων κόντρα στην Αμέρικα, αυτό είναι ήδη 14 αγώνες, η Παλμέιρας έχασε μόνο μία φορά, το 2013. Ο τελευταίος αγώνας πραγματοποιήθηκε το 2018 και έφερε την ήττα του αουτσάιντερ του ζεύγους 0-4.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας παίζει εντός έδρας ενάντια στον εκπρόσωπο της Serie B και κανείς δεν αναμένει κανένα άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη του grand. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Παλμέιρας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *