The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παλμέιρας εναντίον Αβαΐ: πρόβλεψη για τον αγώνα

durante Palmeiras X Avai ,pelo campeonato brasileiro ,na arena Palestra Italia,em Sao Paulo, SP 29/07/2017 Foto: Sergio Barzaghi/Gazeta Press

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Parque

Τη νύχτα της Παρασκευής, 14 Ιουνίου, στη Βραζιλιάνικη πόλη Σάο Πάολο θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 9ου γύρου της τοπικής Serie A, όπου θα συναντηθούν Παλμέιρας και Αβαΐ. Είναι ηγέτης και αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, οπότε το αποτέλεσμα είναι προαποφασισμένο. Ωστόσο, υπάρχουν και εκπλήξεις σε αυτούς τους αγώνες, γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Παλμέιρας-Αβαΐ.

Μόνο νίκες

Προς το παρόν η Παλμέιρας παίζει απλά πανέμορφα, αφού είναι ο ηγέτης του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Και αυτό είναι παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος έπαιξε έναν αγώνα λιγότερα από τους άλλους. Και όλα χάρη στο γεγονός ότι τα παιδιά σχεδόν ποτέ δεν σκοντάφτουν, έχοντας σημειώσει έξι νίκες και μια ισοπαλία με ΣΤΣΑ (1:1). Εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Luis Scolari κατάφεραν να κερδίσουν και τα 4 παιχνίδια με συνολικό σκορ 10:0. Πρέπει να σημειωθεί ξεχωριστά ότι τώρα η ομάδα έχει νικηφόρο σερί από 9 νίκες, 8 από τις οποίες είναι “ξηρές”.

Πρέπει να προσπαθήσουν έστω λίγο

Την ίδια στιγμή η Αβαΐ βρίσκεται στο κατώτατο σημείο του πρωταθλήματος της Βραζιλίας και είναι απίθανο η ομάδα να εκπλήξει αυτή τη σεζόν. Μετά από 8 γύρους στη νέα σεζόν η ενδεκάδα του Gennio δεν έχει κερδίσει ούτε μία νίκη, έχοντας σημειώσει 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Εκτός έδρας η ομάδα δεν λάμπει, αλλά δεν υπήρξαν ακόμη και συντριπτικές ήττες, μόνο ισοπαλία και 3 ήττες με συνολικό σκορ 2:6. Την ίδια στιγμή, τώρα τα “νησιωτικά λιοντάρια” σκοράρουν αρκετά σπάνια και όχι περισσότερα από ένα γκολ ανά συνάντηση…

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας σήμερα έχει καταπληκτική εμφάνιση, ενώ η Αβαΐ απογοητεύει μόνο. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ δυνατά και δεν επιτρέπουν στους αντιπάλους τίποτε, ενώ οι φιλοξενούμενοι απλά δίνουν το παιχνίδι στους αντιπάλους. Έτσι σε αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να περιμένετε καν προσπάθειες από τα “νησιωτικά λιοντάρια”, και επομένως δεν θα σκοράρουν γκολ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αβαΐ δε θα σκοράρει με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *