The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πάρμα εναντίον Αταλάντα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Парма-Аталанта-28.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ένιο Ταρντίνι

Στον πρώτο αγώνα του 37ου γύρου της Σέριε A η ισχυρή Πάρμα θα φιλοξενεί την επικίνδυνη Αταλάντα. Έχουμε ετοιμάσει την ατομική μας πρόβλεψη για αυτήν τη συνάντηση.

Οι Παρμεζάνιοι βρήκαν ξανά το παιχνίδι τους

Πρόσφατα η Πάρμα βίωσε ένα δυσάρεστο σερί 7 αγώνων χωρίς νίκες, 6 από τα οποία κατέληξαν σε ήττες. Με νίκη 2:1 επί της Νάπολι στον προτελευταίο γύρο αυτό το σερί έκλεισε, μετά την οποία η ομάδα νίκησε το αουτσάιντερ Μπρέσια με το ίδιο σκορ. Στην κατάταξη η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την όγδοη θέση. Οι ποδοσφαιριστές ανέκτησαν την αυτοπεποίθησή τους, ακόμα κι αν δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο, η ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Κορνέλιους, ο Γκαγκλιόλο και ο Σκοτσαρέλα θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών, η έξοδος του Κούτσκι στο γήπεδο είναι υπό αμφισβήτηση.

Η Αταλάντα χρειάζεται δύο νίκες για τη δεύτερη θέση

Όλη η Ευρώπη παρακολουθούσε με θαυμασμό το παιχνίδι της Αταλάντα, η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρει πολύ. Αν και στα τελευταία παιχνίδια η απόδοση έπεσε απότομα, η ομάδα έπαιξα με το ίδιο σκορ 1:1 ισοπαλίες με τη Βερόνα και τη Μίλαν, καθώς νίκησε την Μπολόνια 1:0. Είναι δύσκολο να πούμε τι συμβαίνει, έχουν ήδη προσαρμοστεί στα Μπεργκαμάσκι, ή η ομάδα εξοικονομεί δύναμη για τη μάχη με την ΠΣΖ στο Champions League. Η Αταλάντα είναι η τρίτη στην κατάταξη, μπροστά από την Λάτσιο μόνο σε προσωπικές συναντήσεις και πίσω από την Ίντερ. Σε περίπτωση νίκης στους δύο τελευταίους γύρους οι παίκτες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι εγγυημένα θα γίνουν οι δεύτεροι, το θέμα είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι ο σύλλογος θα αγωνιστεί με άμεσο ανταγωνιστή Ίντερ. Για την Αταλάντα δεν θα μπορέσουν να παίξουν λόγω τραυματισμών Jimcity και Ilicic.

Στον πρώτο γύρο η Πάρμα υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα της σεζόν 5:0. Αυτή τη φορά δεν πρέπει να περιμένουμε μια τέτοια ήττα, πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι οι Παρμεζάνιοι δεν μπορούν να νικήσουν την Αταλάντα εδώ και 5 συνεχόμενους αγώνες.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη μάχη οι bookmakers βλέπουν τους φιλοξενούμενους ως ξεκάθαρο φαβορί. Είναι λογικό, η Αταλάντα παίζει καλύτερα, επίσης οι παίκτες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι  χρειάζονται νίκη. Η Πάρμα δεν χρειάζεται τίποτα, αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα για τους Μπεργκαμάσκι. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ +2 γκολ και απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *