The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πάρμα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Парма-Интер-04.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ένιο Ταρντίνι

Στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούν την έκτακτη περιοδεία στη Serie A. Ακόμη και την Πέμπτη παίζουν ποδόσφαιρο, τη Πέμπτη η Πάρμα και η Ίντερ θα παίξουν μεταξύ τους. Ένα από τα αουτσάιντερ ενάντια στον σημερινό ηγέτη Calcio. Ωστόσο, είναι όλα τόσο προφανή για αυτό το ζευγάρι;

Η Πάρμα δεν μπορεί προς το παρόν να διορθώσει την κατάσταση

Οι «Σταυροφόροι» αποφάσισαν να ανανεώσουν το παιχνίδι της ομάδας το καλοκαίρι και κάλεσαν τον Λιβεράνι να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Προφανώς, στη διοίκηση άρεσε ο τρόπος που ο Fabio διαχειρίστηκε την Λέτσε, αν και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη Serie A. Τώρα μια άλλη, πιο ένδοξη ομάδα με καλή σύνθεση μπορεί να γίνει υποψήφια για υποβιβασμό. Τον Ιανουάριο στο «παράθυρο» εμφανίστηκαν νέα αστέρια –Conti, Circsee, Pelle, αγόρασαν για καλά χρήματα από τη Steaua τον Μαν. Επιπλέον, ο d’Aversa, ο οποίος συμμετείχε στην αναζωογόνηση του έργου μετά την πτώχευση, επέστρεψε στη θέση του προπονητή. Αλλά δεν μπορούσουν με τίποτε να κερδίσουν. Βέβαια και στους δύο τελευταίους γύρους, τόσο με την Ουντινέζε εντός έδρας όσο και με τη Λα Σπέτσια εκτός έδρας, κατάφεραν να έχουν προβάδισμα 2 γκολ. Αλλά κάθε φορά που ο σύλλογος αποτύγχανε στο τέλος, τελειώνοντας με ισοπαλία.

Η Ίντερ επιδιώκει το πολυαναμενόμενο «scudetto»

Οι «μαύρο-μπλε» έχουν από καιρό υποχωρήσει σε δευτερεύοντες ρόλους στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Για να διορθώσει αυτήν την κατάσταση, ο Antonio Conte δελεάστηκε το 2019. Εν κινήσει, ο ακριβός προπονητής δεν μπόρεσε να βρει την εμπιστοσύνη, αν και σταμάτησε δίπλα στα τρόπαια: 2η θέση στο Calcio και χαμένος τελικός του Europa League. Ακόμη και τώρα δεν ήταν χωρίς λάθος. Οι παίκτες του «κόμη» απέτυχαν στο Champions League, τερματίζοντας μόνο τέταρτοι στο κουαρτέτο τους. Ναι, και στους ημιτελικούς του κυπέλλου έχασαν από τη Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά, εστιάζοντας στη Serie A, οι «νερατζούρι» βγάζουν καλά αποτελέσματα εκεί. Τώρα έχουν 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Καθεμία από αυτές ήταν με διαφορά τουλάχιστον 2 γκολ, η Μίλαν στο πρόσφατο ντέρμπι νικήθηκε με σκορ 3:0. Επαναλαμβάνοντας αυτό το σκορ την Κυριακή με την Τζένοα, η Ίντερ με 56 βαθμούς μετά από 24 γύρους ηγείται με αυτοπεποίθηση, έχοντας +4 μπροστά από τους «κοκκινόμαυρους». Ο Lukaku είναι ιδιαίτερα καλός, ο οποίος σημείωσε το 18ο του γκολ με τους «griffins» και ενήργησε και πάλι ως βοηθός.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ίντερ αδυνατεί να κερδίσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες στο Τζουζέπε Μεάτσα, ακόμη και αυτή τη σεζόν ήταν 2:2. Αλλά την ίδια στιγμή οι παίκτες του Conte κέρδισαν τους δύο τελευταίους αγώνες στο Στάδιο Ένιο Ταρντίνι.

Πρόβλεψη

Η Πάρμα ξεκίνησε να σκοράρει κάτω από τον νέο παλιό προπονητή, αλλά χάνει επίσης πολλά. Η Ίντερ είναι πολύ καλή και συνθλίβει τους αντιπάλους της. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *