The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ούνιον Βερολίνου εναντίον Κολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

УнионБерлин-Кельн-01.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022, 9:30 μ.μ.

Στάδιο Άλτε Φερστεράι

Αν και οι εθνικές ομάδες έπαιξαν δυνατά αυτή την εβδομάδα, αυτό δεν ανάγκασε την Bundesliga 1 να αλλάξει το τυπικό τους πρόγραμμα. Έτσι η περιοδεία ξεκινά την Παρασκευή με μία περίεργη μονομαχία: Ούνιον και η Κολωνία θα παίξουν στο Βερολίνο. Η πιο σημαντική συνάντηση μεταξύ των διεκδικητών της 7ης θέσης – ποιος θα κερδίσει;

Η Ούνιον Βερολίνου κατέβασε ρυθμούς πριν από το διάλλειμα για αγώνες εθνικών

Η «Iron Union» έχει δείξει σταθερή πρόοδο εδώ και αρκετά χρόνια. Η πρόκριση στην Bundesliga 1 είναι η πρώτη στην ιστορία της ομάδας (με επισήμανση: στις μέρες της ΛΔΓ, η πρωτευουσιάνικη ομάδα έπαιζε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία) και εκεί, μέσα σε 2 χρόνια, κατάφεραν να γίνουν μέλος των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Ναι, οι τύποι του Ουρς Φίσερ τερμάτισαν 7οι τη σεζόν 2020/2021, ναι, έπαιξαν στη Conference League και όχι πολύ καλά, αλλά ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο μερικά χρόνια νωρίτερα; Παρεμπιπτόντως, σε αυτό το πρωτάθλημα η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στο επίπεδο του προηγούμενου πρωταθλήματος, αλλά σταδιακά ο εκπρόσωπος του Βερολίνου έχασε τη θέση του. Στους τελευταίους 6 γύρους κέρδισε 4 βαθμούς, στους 3 τελευταίους – 1, λόγω της ισοπαλίας με τη Στουτγάρδη, η οποία παλεύει για την επιβίωση.

Η Κολωνία, αν και δεν έγινε η κύρια έκπληξη της φετινής σεζόν, προκάλεσε σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη

Οι «τράγοι» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες της χώρας. Ταυτόχρονα, όμως, έχει να σημειώσει μεγάλη επιτυχία εδώ και πολύ καιρό. Μία φορά ανέβηκαν στο Europa League, αλλά υποβιβάστηκαν στη 2η κατηγορία. Το 2021 υπήρξε επίσης μια πολύ ρεαλιστικός ο υποβιβασμός, αλλά κατάφεραν να τον αποφύγουν: πρώτα πήραν τη 16η θέση, μετά πετύχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα στα play-off. Τώρα, με το νέο τεχνικό, τον Steffen Baumgart, διεξάγουν έναν διαφορετικό, πιο κυριλέ αγώνα. Μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν και την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ, ο Άντονι Μόντεστ (ο έμπειρος Γάλλος έχει ήδη δώδεκα γκολ) και η παρέα συναντούν τον Απρίλιο στην 7η θέση. Με δεδομένο ότι ο πλησιέστερος γείτονας «από ψηλά», η Χόφενχαϊμ, έχει 4 βαθμούς περισσότερους, μοιάζει με πραγματική πρόκληση η παραμονή σε αυτή τη θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κολωνία έχει να χάσει από την Ούνιον Βερολίνου εδώ και 7 ματς. Βέβαια υπήρχε ένα σερί 5 νικών. Όμως τη φετινή σεζόν οι «τράγοι» δεν μπόρεσαν να τη συνεχίσουν, ικανοποιώντας με 2:2 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Ούνιον Βερολίνου μπορεί να χρησιμοποιήσει την παύση για να ανακάμψει. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό των σχέσεων, επιλέγουμε το στοίχημα ότι οι καλεσμένοι δεν θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Κολωνία με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *