The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουφά εναντίον Κρασνοντάρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Уфа-Краснодар-09.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Ουφά. Neftyanik Stadium

Το πρόγραμμα της Κυριακής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Ρωσίας θα ξεκινήσει στην Ουφά, όπου η φιλόδοξη Κρασνοντάρ θα επισκεφθεί την τοπική ομάδα.

Ουφά

Η ένατη γραμμή της κατάταξης και η δεύτερη πιο αδιαπέραστη άμυνα είναι μια σύντομη περίληψη της προηγούμενης σεζόν για την Ουφά, η οποία είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την πορεία της. Στις προηγούμενες συναντήσεις της η ομάδα νίκησε τη Ροστόφ (2:1), έχασε από τη Ντιναμό Μόσχας (0:1) και επίσης σημείωσε ισοπαλία με την Ουράλ (1:1), τη Λοκομοτίβ (1:1) και την Άρσεναλ (0:0).

Κρασνοντάρ

Η Κρασνοντάρ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο τέλος του πρωταθλήματος φτάνει στην τρίτη γραμμή, χάρη σ’ αυτό θα εκπροσωπήσει ξανά τη Ρωσία τουλάχιστον στον προκριματικό του Champions League. Αν και μετά την καραντίνα οι «ταύροι» δεν ήταν πολύ εντυπωσιακοί. Αφού οι δυνατές νίκες 4:0 επί της Άχματ και 3:0 επί της Ουράλ αντικαταστάθηκαν από αόριστα παιχνίδια με τους Ντναμό (0:2), Κρίλια Σοβιέτοφ (0:0) και Ρουμπίν (0:1).

Πρόβλεψη

Σήμερα η Κρασνοντάρ φαίνεται πολύ πιο σοβαρή από την Ουφά, αλλά δεν νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα κανονίσουν μια εύκολη ζωή για το φαβορί. Θα επικεντρωθούν και πάλι στην αξιοπιστία στην άμυνα και θα μας στερήσουν πολλά γκολ.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *