The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Κολομβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Уругвай

Κόπα Αμέρικα

Προημιτελικός

Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio Nacional de Brasília

Στη Νότια Αμερική παίζεται τώρα περιφερειακό τουρνουά μεταξύ των εθνικών ομάδων. Μπροστά είναι οι συναντήσεις μεταξύ των καλύτερων, γιατί θα παίξουν ήδη στους προημιτελικούς. Και την Κυριακή το βράδυ η Ουρουγουάη θα παίξει ενάντια στην Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα.

Η Ουρουγουάη κέρδισε σταδιακά δυναμική

Τα “Charrua” ξεκίνησαν άσχημα στους αγώνες του Ιουνίου. Στην αρχή, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Luis Suarez και η παρέα περιορίστηκαν μόνο σε ισοπαλίες εναντίον της Παραγουάης και της Βενεζουέλας, οι οποίες δεν ήταν καθόλου κορυφαίοι αντίπαλοι. Και ήδη στο Κόπα, έχοντας ενισχυθεί με τον Edinson Cavani (πριν από αυτό ήταν έξω από την αίτηση λόγω κόκκινης κάρτας που έλαβε κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2020), ξεκίνησαν με μια «ξηρή» ήττα. Βέβαια οι Ουρουγουάνοι έχασαν μόνο 0-1 από την Αργεντινή κιόλας. Ακολούθησε 1-1 με τη Χιλή. Και μόνο μετά οι παίκτες του Όσκαρ Ουάσιγκτον Ταμπάρες θυμήθηκαν πώς να κερδίσουν: 2-0 με τη Βολιβία, 1-0 με την Παραγουάη. Παρεμπιπτόντως, ο Cavani σκόραρε και στους δύο αγώνες.

Η Κολομβία κινδυνεύει να τερματίσει τον αγώνα τώρα

Οι «καφετζήδες» μετά τους αποτυχημένους αγώνες, που χάθηκαν τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, άλλαξαν τον προπονητή. Ο Carlos Queiroz που απολύθηκε αντικαταστάθηκε από τον Reinaldo Rueda. Εξέπληξε με την απόφαση να μην καλέσει ούτε τον Φαλκάο ούτε τον Χάμες. Αλλά στην αρχή, η ομάδα παρουσίαζε το κύριο πράγμα μαζί του, το αποτέλεσμα. Στην αρχή του μηνός κέρδισαν 4 βαθμούς στους προκριματικούς αγώνες (νίκησαν 3-0 το Περού και σημείωσαν ισοπαλία 2-2 με την Αργεντινή). Και στο Κόπα κατάφεραν να ξεκινήσουν με όχι λαμπρή, αλλά, το πιο σημαντικό, νίκη: γκολ του Cardona παρέμεινε το μοναδικό στη συνάντηση με τον Εκουαδόρ. Αλλά μετά τα πράγματα μόνο χειροτέρεψαν. Τη Βενεζουέλα, η οποία έμεινε χωρίς παίκτες εξαιτίας του κοροναϊού, δεν τη νίκησαν, ο αγώνας έληξε στο 0-0. Και μετά υπήρξαν πανομοιότυπες ήττες, από 1-2 η καθεμία, από το Περού και τη Βραζιλία, με την οποία ήταν δυνατό να διατηρήσουν το ελάχιστο προβάδισμα για πολύ ώρα, και ο Firmino σκόραρε μετά από μια αμφιλεγόμενη, ακόμη και σκανδαλώδη στιγμή. Αλλά ποιος φταίει στους παίκτες του Rueda που σταμάτησαν, αν και ο δικαστής δεν σφυρίζει;

Προηγούμενοι αγώνες

Κατά κανόνα, τα τελευταία χρόνια, ο νικητής σε αυτό το ζευγάρι είναι γηπεδούχος. Τον περασμένο Νοέμβριο, οι Ουρουγουάοι κέρδισαν 3-0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι θα πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον, γιατί τόσο η Ουρουγουάη όσο και η Κολομβία θέλουν να περάσουν. Στοιχηματίζουμε ότι σε αυτή τη συνάντηση στο «σύνολο είναι πάνω από 2.0» (απόδοση – 1,99).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *