The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Uruguay-France-06.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Προημιτελικός

Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο πρώτος αγώνας του προημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ουρουγουάης και της Γαλλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις έξι Ιουλίου στο γήπεδο του Νίζνι Νόβγκοροντ στην ομώνυμη πόλη. Σ’ αυτή τη συνάντηση οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό τω Γάλλων, αλλά και η Ουρουγουάη δεν πρέπει να υποτιμάται, η ενδεκάδα του Tabares έδειξε πολύ αξιοπρεπές επίπεδο του ποδοσφαίρου στην φάση των ομίλων και στους 16, έτσι ώστε η «τρικολόρ» θα δυσκολευτεί με τους Νοτιαμερικανούς.

Μόνο μία χαμένη μπάλα

Η εθνική της Ουρουγουάη στη φάση των ομίλων δεν έχασε ούτε ένα γκολ στο δικό της δίχτυ. Πρώτα, η “σελέστε” κέρδισε με σκορ 1:0 την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία, και μετά την αυτοπεποίθηση 3:0 κέρδισε τους Ρώσους. Στο στάδιο των 16 η Ουρουγουάη κατάφερε να κερδίσει την Πορτογαλία 2:1, διπλό γκολ σε εκείνο το παιχνίδι είναι στο λογαριασμό του Έντινσον Καβάνι, ο οποίος εντάχθηκε στον αγώνα για το Χρυσό Παπούτσι του πρωταθλήματος.

Ο ανταγωνιστής του Μπαπέ

Οι Γάλλοι έχουν δικό τους υποψήφιο για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του τουρνουά, ο Κιλιάν Μπαπέ, όπως και ο Καβάνο, σκόραρε τρία γκολ. Οι δύο στόχοι του Μπαπέ έφεραν στην εθνική Γαλλίας νίκη επί της Αργεντινής στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή η συνάντηση θα θυμάται για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, επειδή για τους δύο οι αντίπαλοι σκόραραν επτά γκολ. Στη φάση των ομίλων η Γαλλία νίκησε το Περού 1:0 και την Αυστραλία 2:1, έπαιξε ισοπαλία 0:0 με τους Δανούς.

Πρόβλεψη

Με όλο τον σεβασμό προς την εθνική της Ουρουγουάης οι Γάλλοι φαίνονται προτιμότερα από τον αντίπαλό τους. Η ενδεκάδα του Ντιντιέ Ντεσάν προσθέτει σημαντικά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ ο Κιλιάν Μπαπέ παρουσιάζει εκπληκτική φόρμα. Με τέτοιο σκόρερ η εθνική Γαλλίας έχει κάθε ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γαλλία θα προκριθεί στο ημιτελικό με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *