The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουντινέζε εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Удинезе-Наполи-20.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Udine. Στάδιο Dacia Arena

Αυτή τη Δευτέρα θα παιχτεί ο αγώνας του τέταρτου γύρου της Serie A μεταξύ της Ουντινέζε και της Νάπολι, που ξεκίνησε καλά.

Ουντινέζε

Την πρώτη κιόλας αγωνιστική ημέρα η Ουντινέζε κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία 2:2 με τη Γιουβέντους, μετά την οποία κέρδισε νίκες επί των αουτσάιντερ Βενετίας (3:0) και Λα Σπέτσια (1:0). Έτσι, οι Ζέβρες κέρδισαν επτά βαθμούς με διαφορά τερμάτων 6:2 και ανέβηκαν προσωρινά στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νάπολι

Η Νάπολι έχει επίσης διαφορά τερμάτων 6:2, αλλά δεν υπάρχουν απώλειες βαθμών. Σε τρεις εναρκτήριες συναντήσεις υπό την ηγεσία του Σπαλέτι, η Παρθενοπέι έσπασε την αντίσταση της Βενετία (2:0), της Τζένοα (2:1) και της Γιουβέντους (2:1). Τώρα βρίσκονται στην τρίτη θέση με σχέδια να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν στη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Για να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους οι Ναπολιτάνοι πρέπει να κερδίσουν τέτοια ματς, ακόμα κι αν παίζεται εκτός έδρας τους. Είμαι βέβαιος ότι η εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση θα είναι αρκετή για τους φιλοξενούμενους για την τελική επιτυχία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *