The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουνιόν Βερολίνου εναντίον Σάλκε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

УнионБерлин-Шальке-07.06b

Μπουντεσλίγκα

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

An der alten Forsterei

Μετά την καραντίνα δεν κατάφεραν όλες τις ομάδες να μπουν επιτυχώς συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Η Ουνιόν Βερολίνου και η Σάλκε δεν μπορούν να βρουν ακόμη τον εαυτό τους, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον 30ο γύρο της Μπουντεσλίγκα, για αυτήν τη συνάντηση έχουμε ετοιμάσει τη δική μας εκδοχή της πρόβλεψης.

Η Ουνιόν Βερολίνου  προσπαθεί να κρατήσει τη θέση

Η Ουνιόν Βερολίνου προσπαθεί να μην αποτύχει στην πρώτη της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Πριν από την καραντίνα όλα πήγαιναν πολύ καλά, αλλά μετά άρχισαν τα προβλήματα. Η μητροπολιτική ομάδα κατάφερε να σκοράρει μόνο έναν βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια. Ταυτόχρονα οι Βερολινέζοι έχασαν από τις εξής ομάδες: Μπάγερν Μονάχου, Γκλάντμπαχ, Χάρτα Βερολίνου, η ισοπαλία σημειώθηκε μόνο με την Μάιντς. Η Ουνιόν Βερολίνου έπεσε στην 14η θέση στην κατάταξη, έχοντας 4 βαθμούς μπροστά από τη μεταβατική ζώνη. Μόνο μερικές νίκες θα επιτρέψουν στους Βερολινέζους να αισθάνονται πιο σίγουροι. Οι πιθανότητες διατήρησης θέσης μέχρι στιγμής είναι πολύ υψηλές. Στον επερχόμενο αγώνα υπάρχει η ευκαιρία να αρπάξει τρεις βαθμούς εναντίον ενός αντιπάλου σε κρίση.

Μια άλλη αποτυχία των «βασιλικών μπλε»

Η Σάλκε μπορεί να χαρακτηριστεί με ασφάλεια ο χειρότερος σύλλογος μετά την καραντίνα στην Μπουντεσλίγκα. Οι «βασιλικοί μπλε» έχασαν και τους τέσσερις αγώνες με συνολική διαφορά τερμάτων 1:10. Η κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι 3 στους 4 αντιπάλους ήταν από το κάτω μέρος της βαθμολογίας. Από την έκτη θέση που καταλάμβανε νωρίτερα, ο σύλλογος είναι ήδη 5 βαθμούς πίσω και είναι απίθανο να καταφέρει να επιβάλει αγώνα για τη ζώνη του Eurocup. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναγκάζονται να παίξουν, αλλιώς σίγουρα δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Η μάχη του πρώτου γύρου αποδείχθηκε πολύ έντονη, μόνο στο τέλος της συνάντησης η Σάλκε σημείωσε αποφασιστικό γκολ και κέρδισε τη νίκη με 2:1.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έχουν περίπου τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας, καθώς έπαιξαν πολύ άσχημα μετά το διάλειμμα. Θα δώσουμε προτίμηση στους Βερολινέζους εδώ, η ομάδα είχε πιο δύσκολο πρόγραμμα, από ‘δω τόσο κακά αποτελέσματα πρόσφατα. Το στοίχημα για τη νίκη της Ουνιόν Βερολίνου με μηδενικό χάντικαπ φαίνεται ελκυστικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ουνιόν Βερολίνου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *