The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Σερβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Ukraine-Serbia-07.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Αρένα Λβιβ

Παρασκευή, 7 Ιονίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το απόγευμα, 7 Ιουνίου, ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 θα πραγματοποιηθεί στην ουκρανική πόλη Λβιβ, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Ουκρανίας και της Σερβίας. Αυτές είναι ισχυρές ομάδες που θα αγωνιστούν για το άμεσο εισιτήριο στο τουρνουά. Έτσι το παιχνίδι θα είναι πολύ “καυτό”, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ουκρανία – Σερβία.

Οι Ουκρανοί παίζουν και πάλι στην άμυνα

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ουκρανίας φαίνεται πολύ καλή, αν και η ομάδα έχει επίσης προβλήματα. Στο Πρωτάθλημα Εθνών οι παίκτες του Αντρέι Σεφτσένκο έδειξαν εξαιρετικό παιχνίδι και δίκαια κέρδισαν στο δικό τους όμιλο. Στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020 η ομάδα έδωσε επίσης εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά το ίδιο το παιχνίδι δεν μπορεί να καταγραφεί στο ενεργητικό των Ουκρανών. Απλώς στον πρώτο αγώνα οι Ουκρανοί, με δυσκολία εκτός έδρας, κράτησαν ισοπαλία στον αγώνα με την Πορτογαλία (0:0), και μετά από 93 λεπτά άρπαξαν τη εκτός έδρας νίκη από το Λουξεμβούργο (1:2).

Οι Σέρβοι παίζουν “μέχρι εσχάτων”

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της Σερβίας σημειώνει αισθητή πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα φαίνεται καλή. Το φθινόπωρο, η ενδεκάδα του Μλάντεν Κρστάιτ κέρδισε ήσυχα στον όμιλο στο Πρωτάθλημα Εθνών, αλλά όμιλος C δεν είναι το επίπεδό τους καθόλου. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι “λευκοί αετοί” έπαιξαν δύο εξαιρετικούς εκτός έδρας αγώνες, σημειώνοντας μια ισοπαλία στο φιλικό με τη Γερμανία (1:1) και μια ισοπαλία με την Πορτογαλία (1:1) στα προκριματικά για το Euro 2020. Έτσι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, η ομάδα δρα καλά (αλλά όχι τέλεια).

Πρόβλεψη

Η εθνική Ουκρανίας με το Σεβτσένκο παίζει αποκλειστικά στην άμυνα, και αυτό φέρνει καρπούς. Εντός έδρας οι Ουκρανοί αισθάνονται πιο χαλαροί, αλλά η άμυνά τους έρχεται πρώτη. Ταυτόχρονα, η εθνική Σερβίας δεν παίζει πολύ επίθεση, διότι δεν θέλει να χάσει πολλά. Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: η προσωπική τους συνάντηση θα είναι του “πάτους”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *