The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Ιρλανδία: προγνωστικά για στοίχημα

Украина-Ирландия-14.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Ε – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Stadion ŁKS

Για όλες τις ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες, οι πρώτες 2 εβδομάδες του καλοκαιριού ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Όμως το πρόγραμμα για την εθνική ομάδα της Ουκρανίας ήταν ιδιαίτερα έντονο και δύσκολο. Όχι μόνο θα παίξει τον 5ο αγώνα της σε αυτό το κομμάτι την Τρίτη, αλλά θα φιλοξενήσει επίσης την Ιρλανδία στο έδαφος της γειτονικής Πολωνίας. Θα καταφέρουν οι «κιτρινομπλε» να κερδίσουν στο Λοτζ υπό τέτοιες συνθήκες;

Η Ουκρανία έδωσε πολλή δύναμη στον αγώνα για πρόσβαση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι «κιτρινομπλε» απέτυχαν να παίξουν τα πλέι οφ στην ώρα τους, τον Μάρτιο, δεν ασχολούταν κανείς με ποδόσφαιρο στη χώρα. Και τώρα ο πόλεμος δεν έχει φύγει, αλλά δεν μπορούσαν να καθυστερήσουν άλλο. Και οι παίκτες του Αλεξάντερ Πετράκοφ φάνηκαν πειστικοί και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο τόσο στη Γλασκώβη με τη Σκωτία, όσο και στο Κάρντιφ με την Ουαλία. Αν όμως τους πρώτους κέρδισαν 3:1, με τους Ουαλούς όλα κρίθηκαν από το μοναδικό αυτογκόλ του Γιαρμολένκο. Στη συνέχεια οι Ουκρανοί έπρεπε να δώσουν προσοχή στο Πρωτάθλημα Εθνών. Παράλληλα, συνέχισαν να ταξιδεύουν στη Βρετανία, παίζοντας με την Ιρλανδία στις 8 Ιουνίου. Και, αν και όχι χωρίς λίγη τύχη, κέρδισαν στο Δουβλίνο. Ο Πετράκοφ έπρεπε να βγάλει πειραματική σύνθεση. Αλλά όχι μόνο δεν αστόχησε, σκόραρε κιόλας, αν και ο Tsygankov σίγουρα δε στόχευε στο δίχτυ. Το Σάββατο έπρεπε να δουλέψουν σκληρά με την Αρμενία. Όμως μετά το γκολ του Μαλινόφσκι η Αρμενία κατέρρευσε και όλα έληξαν με σκορ 3:0.

Η Ιρλανδία έχει ευχαρίστησε με πολλά τους θαυμαστές της τελευταία

Το Eire εξακολουθεί να θεωρείται σκληρό καρύδι, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου του πόσοι παίκτες από το ρόστερ είναι ή ήταν στην Premier League. Αλλά μετά το Euro 2016, δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν πουθενά, και αν νωρίτερα η ομάδα έχανε στα πλέι οφ, στην περσινή πρόκριση πήρε μόνο 2 νίκες και 9 βαθμούς σε 8 αγώνες. Οι παίκτες του Stephen Kenny και το τρέχον Πρωτάθλημα Εθνών ξεκίνησαν ανεπιτυχώς. Στις 4 Ιουνίου έχασαν στο Ερεβάν από την Αρμενία, χωρίς απάντηση στο μοναδικό γκολ του Σπερτσιάν. Το σκορ επαναλήφθηκε εντός έδρας με την Ουκρανία. Και, ίσως, η Σκωτία στις 11 Ιουνίου αρχικά υποτίμησε το γείτονά της. Ως αποτέλεσμα, πήρε 2 γκολ στο πρώτο ημίωρο και ηττήθηκε καταστροφικά, 3-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη Τετάρτη, 8 Ιουνίου, οι ομάδες έπαιξαν για πρώτη φορά μεταξύ τους.

Πρόβλεψη

Η Ουκρανία μένει πλέον χωρίς τον Πιάτοφ και τους Μπουσάν και Στεπανένκο, που τραυματίστηκαν νωρίτερα. Αλλά είναι σε καλή κατάσταση, καθώς και ο Γιαρμολένκο θα πρέπει να επιστρέψει. Ποντάρουμε στη νίκη των ονομαστικών γηπεδούχων με απόδοση 1,8.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *