The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Ελβετία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина-Швейцария-03.09b

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Αρένα Λβιβ, Ουκρανία

Οι πρώτοι αγώνες της νέας σεζόν του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ έχουν προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου. Οι ευρωπαϊκές ομάδες θα δοκιμάσουν ξανά τις δυνάμεις τους. Η μεγαλύτερη προσοχή θα δοθεί στην κατηγορία A, όπου θα παίξουν οι ισχυρότερες ομάδες. Ο ιστότοπός μας προσφέρει πρόβλεψη για τον αγώνα Ουκρανία – Ελβετία από τον όμιλο Δ.

Πολλοί φοβούνται τους Ουκρανούς

Η εθνική Ουκρανίας έχει βελτιωθεί σημαντικά τις τελευταίες σεζόν, η ομάδα κέρδισε για πρώτη φορά στον όμιλό της στο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ στην κατηγορία τμήμα B, προσπερνώντας την Τσεχία και τη Σλοβακία. Μετά από αυτό οι Ουκρανοί κέρδισαν στα προκριματικά για το Euro 2020, καταφέρνοντας να περάσουν ισχυρές ομάδες όπως η Πορτογαλία και η Σερβία στον όμιλο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μια τόσο σημαντική πρόοδο ταυτόχρονα, πρώτα απ’ όλα ο προπονητής Αντρέι Σεβτσένκο, ο θρυλικός Ουκρανός παίκτης εκδηλώθηκε άριστα ως προπονητής της εθνικής ομάδας. Πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στους παίκτες της ομάδας όπως Malinovsky, Yarmolenko, Zinchenko, παίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Σέριε A και της Premier League.

Η Ελβετία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή

Η εθνική Ελβετίας έχει ήδη διδάξει σε όλους ότι πρέπει να την υπολογίζουν, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν παίκτες-αστέρια, η σύνθεση είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Η ομάδα κέρδισε επίσης στα προκριματικά για το Euro-2020, νικώντας τις ομάδες όπως η Δανία και η Ιρλανδία. Στην πρώτη κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ οι Ελβετοί έπαιξαν επίσης στην ισχυρότερη κατηγορία, όπου κατάφεραν να κερδίσουν τον όμιλό τους, ξεπερνώντας την Ισλανδία και το Βέλγιο. Στον τελικό των τεσσάρων του Πρωταθλήματος των Εθνών η Ελβετία τερμάτισε τελευταία, χάνοντας πρώτα από την Πορτογαλία στους ημιτελικούς και μετά από τους Βρετανούς στη μάχη για την τρίτη θέση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι έμπειροι οπαδοί της εθνικής Ουκρανίας θα θυμούνται σίγουρα την πρώτη και μοναδική επίσημη συνάντηση με την ελβετική εθνική ομάδα. Ο αγώνας έλαβε χώρα στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2006, τότε ο αγώνας τελείωσε 0:0, ενώ οι Ουκρανοί κέρδισαν στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3:0. Για άλλη μια φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν σε φιλικό αγώνα το 2010, τότε σημειώθηκε επίσης ισοπαλία 2:2.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις χωρίς να γνωρίζεις τη φόρμα των ομάδων. Αρχικά, οι bookmakers προσέφεραν τις ίδιες αποδόσεις, τώρα οι αποδόσεις για τους Ουκρανούς έχουν πέσει ελαφρώς. Η Ουκρανία έδειχνε πολύ καλή στα τελευταία της προκριματικά, ο παράγοντας γηπεδούχου είναι απίθανο να βοηθήσει τους παίκτες του Αντρέι Σεβτσένκο, αλλά είναι πάντα πιο ευχάριστα να παίξεις εντός έδρας σου. Ας ρισκάρουμε και ποντάρουμε εδώ στη νίκη της Ουκρανίας με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *