The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Γερμανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина-Германия-10.10b

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 3η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Ολιμπίνσκι

Στις 10 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, οι οποίοι προκάλεσαν διάλειμμα στα κύρια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Είναι δύσκολο για τους Ουκρανούς να αρπάξουν βαθμούς

Οι δύο τελευταίες συναντήσεις της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας κατέληξαν σε ήττες με συνολικό σκορ 1:11. Το τελευταίο εμπόδιο ήταν πριν από λίγες μέρες, μακριά από τους Γάλλους παγκόσμιους πρωταθλητές – 1:7. Ο αντίπαλος είναι ήδη ισχυρότερος, και στην ουκρανική εθνική ομάδα, το ήμισυ της σύνθεσης έπεσε επίσης λόγω του κοροναϊού. Έπρεπε να καλέσω τους παίκτες, γιατί μερικοί ήταν ο ντεμπούτο με τη Γαλλία. Μιλώντας για το Πρωτάθλημα Εθνών, στο τελευταίο παιχνίδι, οι Ουκρανοί ηττήθηκαν από την κύρια ομάδα από την Ισπανία με σκορ 4:0. Η ομάδα έκανε λάθη σε απλές καταστάσεις, έχασε την μπάλα στο δικό της μισό. Μέχρι στιγμής, οι επιδόσεις του Αντρέι Σεβτσένκο είναι η δεύτερη στο γκρουπ, γιατί στον πρώτο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την Ελβετία εντός έδρας – 2:1. Σε αυτό το παιχνίδι, οι οικοδεσπότες θα υποστηρίζονται από θαυμαστές, το 30% του σταδίου είναι καλύτερο από τίποτα.

Η Γερμανία δεν έχει κερδίσει ακόμα

Η εθνική Γερμανίας είχε παίξει δύο αγώνες στο Πρωτάθλημα Εθνών, αλλά δεν έχει κερδίσει ακόμη. Εντός έδρας σημείωσε ισοπαλία με τους Ισπανούς 1:1, και εκτός έδρας με τους Ελβετούς με το ίδιο σκορ. Οι παίκτες του  Γιοάχιμ Λεβ πραγματοποίησαν επίσης τις προάλλες έναν φιλικό αγώνα, στον οποίο δεν μπόρεσαν να ασκήσουν πιέσεις στην εθνική Τουρκίας 3:3. Οι πρόσφατες συναντήσεις δείχνουν ότι είναι δυνατόν να παίζεις εναντίον των Γερμανών τώρα, η ομάδα κάνει λάθη και χάνει. Ο Timo Werner, ο οποίος είχε συμπτώματα κοροναϊού, δεν θα βοηθήσει την ομάδα του σε αυτό το παιχνίδι. Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας έχει ήδη πει ότι πρέπει να νικήσει τους Ουκρανούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην ιστορία τους οι αντίπαλοι έχουν παίξει μεταξύ τους έξι φορές, τρεις νίκες μετρούσε η Γερμανία και τρεις ισοπαλίες. Οι Ουκρανοί δεν έχουν χάσει ποτέ από τους Γερμανούς στην έδρα τους. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη φάση των ομίλων του τελικού σταδίου του Euro 2016, τότε η Γερμανία κέρδισε με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Το πλεονέκτημα των Ουκρανών στην έδρα τους και η παρουσία των οπαδών στις κερκίδες, ακόμη και αυτοί οι παράγοντες δεν αντισταθμίζουν τη διαφορά στην τάξη. Στη βέλτιστη σύνθεση η Ουκρανία είναι ικανή να πολεμήσει, αλλά υπό τις τρέχουσες συνθήκες, μπορεί να συμβεί μια άλλη αποτυχία. Οι παίκτες του Αντρέι Σεβτσένκο δεν θα καθίσουν στην άμυνα, οπότε πρέπει να δούμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. Η Γερμανία είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί της μάχης, αλλά θα στοιχηματίσουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *