The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Προημιτελικός

Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Το δεύτερο μέρος των προημιτελικών του Euro 2021 έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου, οι αναλυτές του πόρου μας έχουν προετοιμάσει μια αιτιολογημένη πρόβλεψη για τον αγώνα Ουκρανία – Αγγλία.

Οι Ουκρανοί δείχνουν χαρακτήρα

Οι παίκτες του Andriy Shevchenko δέχτηκαν πολλές κριτικές στο τέλος της φάσης των ομίλων, η ομάδα υπέστη δύο ήττες και δεν νίκησε όχι πολύ ισχυρή Βόρεια Μακεδονία. Ο αγώνας ήταν ειλικρινά μια αποτυχία εναντίον της Αυστρίας, ενώ η ομάδα δεν έπαιξε και τόσο άσχημα με άλλες. Όλοι καταλάβαιναν ότι η Σουηδία είναι ένας ισχυρός αντίπαλος στους 16, αλλά όχι ο πιο τρομερός. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να κερδίσουν μια ιστορική νίκη, σημειώνοντας το αποφασιστικό γκολ στα 120 + 1 λεπτά (2:1). Η αποβολή του αντιπάλου, στην πρώτη παράταση, βοήθησε πολύ. Η Ουκρανία παίζει μόνο τρίτη φορά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και για πρώτη φορά έφτασε στους προημιτελικούς του τουρνουά.

Οι Βρετανοί δίνουν έμφαση στην αξιοπιστία

Οι οπαδοί περιμένουν πολλά από την Αγγλία, σε τελική ανάλυση, το ρόστερ είναι δυνατό και οι αποφασιστικοί αγώνες του Euro θα διεξαχθούν στο Wembley, όπου θέλουν να δουν τους δικούς σας ανθρώπους. Για τέσσερις αγώνες του τουρνουά οι Βρετανοί δεν έχουν χάσει ποτέ, στον όμιλο σημείωσαν δύο νίκες με το ίδιο σκορ 1:0 έναντι της Κροατίας και της Τσεχίας, αλλά η Σκωτία δεν ηττήθηκε – 0:0, αυτό το παιχνίδι έγινε το χειρότερο στο πρωτάθλημα, επειδή ο αντίπαλος μπόρεσε να δημιουργήσει πολλά… Στους 16 οι παίκτες του Gareth Southgate νίκησαν τη Γερμανία 2:0 σε σοβαρή μάχη. Παρά τις καλές προοπτικές, η ομάδα παίζει πολύ βαρετά, αυτό το είδος ποδοσφαίρου είναι δύσκολο για τους θαυμαστές.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο οι Βρετανοί έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, έχουν 4 νίκες στο λογαριασμό τους, έναντι μίας της Ουκρανίας, σε δύο ακόμη αγώνες σημειώθηκε ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Φυσικά, οι Βρετανοί είναι ένα μεγάλο φαβορί εδώ, αρκεί να συγκρίνεις τις ομάδες, αν και στο γήπεδο πρέπει να αποδείξουν το στάτους του φαβορί. Το αποτέλεσμα θα πιέζει τους ιδρυτές του ποδοσφαίρου, επειδή αναμένεται να αγωνιστούν για τον τίτλο. Την Ουκρανία περιμένει βαρετός και οδυνηρός θάνατο σε αυτή τη μάχη; Είναι πιθανό η Αγγλία να κερδίσει αυτόν τον αγώνα λόγω κλάσης, αλλά ακόμη και αυτή η ομάδα έχει δυσλειτουργίες, όπως έδειξε το πρώτο παιχνίδι. Στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν με απόδοση 2,37.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *