The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουγγαρία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts after he missed to score a penalty during the Euro 2016 group F football match between Portugal and Austria at the Parc des Princes in Paris on June 18, 2016. / AFP / MARTIN BUREAU        (Photo credit should read MARTIN BUREAU/AFP/Getty Images)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φέρεντς Πούσκας

Οι τελευταίες θα ξεκινήσουν τον αγώνα στο Euro 2021 εκπρόσωποι του Ομίλου ΣΤ, τον οποίο αμέσως αποκάλεσαν πιο δύσκολο. Σας προτείνουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ουγγαρία – Πορτογαλία.

Οι Ούγγροι είναι μόνο για να τους λυπηθείς

Οι Ούγγροι αγωνίστηκαν μέχρι τον τελευταίο γύρο για την πρόκριση στο Euro. Όλα αποφασίστηκαν στον τελευταίο γύρο, όταν έχασαν εκτός έδρας από την Ουαλία με σκορ 0:2, αποτυγχάνοντας να καταλάβουν τη δεύτερη θέση. Η ομάδα έφτασε στο τουρνουά μέσω των πλέι-οφ του League of Nations, όπου κατάφεραν να νικήσουν τη Βουλγαρία στους ημιτελικούς 3:1. Η μάχη εναντίον της Ισλανδίας αποδείχθηκε η πιο δύσκολη, μέχρι το 88ο λεπτό η Ουγγαρία να χάνει 0:1, αλλά κατάφερε τελικώς να κερδίσει τη νίκη με σκορ 2:1, σημειώνοντας τον αποφασιστικό αγώνα σε 90 + 2 λεπτά. Η ομάδα ξεκίνησε τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 καλά, σημειώνοντας ισοπαλία εντός έδρας με τους Πολωνούς 3:3, καθώς και συντριπτικές νίκες επί των αουτσάιντερ San Marino 3:0 και Andorra 4:1. Ήταν άτυχη με τον όμιλο, αλλά η ομάδα θα παίξει δύο αγώνες στη Βουδαπέστη.

Η Πορτογαλία σκοπεύει να υπερασπιστεί τον τίτλο

Οι νυν πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στο τελικό μέρος του τουρνουά μόνο από τη δεύτερη θέση στα προκριματικά, έχοντας χάσει τη μάχη για την πρώτη θέση από την εθνική Ουκρανίας. Πριν από το τουρνουά, οι Πορτογάλοι έπαιξαν δύο φιλικούς, σημείωσαν ισοπαλία με τους Ισπανούς και νίκησαν το Ισραήλ 4:0. Η επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε καλά, 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες, νίκησαν το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν, και έπαιξαν ισοπαλία με τους Σέρβους εκτός έδρας. Ο Cristiano και η παρέα του σκοπεύουν να υπερασπιστούν τον τίτλο, αλλά πρώτα πρέπει να βγουν από το δύσκολο όμιλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο οι Πορτογάλοι έχουν συντριπτικό πλεονέκτημα, επτά νίκες και μία ισοπαλία, οι Ούγγροι δεν έχουν κερδίσει ποτέ. Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, τότε η Πορτογαλία κέρδισε και τις δύο συναντήσεις: 3-0 εντός έδρας και 1-0 εκτός.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από τις αποδόσεις, οι Ούγγροι είναι σαφώς υποτιμημένοι, ναι η Πορτογαλία θεωρείται ισχυρότερη, αλλά οι φορείς στοιχημάτων είναι πολύ σίγουροι για τη νίκη των πρωταθλητών. Πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η Ουγγαρία παίζει εντός έδρας στη Βουδαπέστη. Περιμένουμε έναν επίμονο αγώνα από τους αντιπάλους και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *