The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουγγαρία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Венгрия-Италия-26.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 6/6

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Puskás Aréna Park

Ακόμη και μετά την κλήρωση πολλοί ξεχώρισαν το «γκρουπ του θανάτου» στην Α’ κατηγορία, θα δούμε τους αγώνες αυτής της τετράδας στις 26 Σεπτεμβρίου. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Ουγγαρία – Ιταλία.

Οι Ούγγροι είχαν ένα απίστευτο τουρνουά

Κανείς δεν περίμενε μια δυνατή εμφάνιση από την ουγγρική ομάδα σε έναν τόσο δυνατό όμιλο, όλοι θα είχαν αποδεχτεί την τελευταία θέση με κατανόηση. Η ομάδα ανέτρεψε όλες τις προβλέψεις, όχι μόνο διατηρώντας τη θέση της, αλλά και πρωτοστατώντας. Πριν τον τελευταίο γύρο οι Ούγγροι είναι πρώτοι στην τετράδα έχοντας 10 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Στην επικείμενη μάχη αρκεί να μην χάσουν για να μείνουν στην κορυφή αυτού του ομίλου, κάτι που είναι εντελώς στις δυνάμεις της ομάδας. Η εθνική Ουγγαρίας κέρδισε την τελευταία της αναμέτρηση με τη Γερμανία με σκορ 1-0.

Οι Ιταλοί έχουν κάτι να αποδείξουν

Μετά την καταστροφή στα προκριματικά και τη μη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, η Azzura Squadra έπεσε ξεκάθαρα σε δυσμένεια στους φιλάθλους, ακόμα κι αν η ομάδα είναι η κυρίαρχη πρωταθλήτρια Ευρώπης. Με φόντο το αναφερόμενο φιάσκο, η νίκη σε έναν τόσο δυνατό όμιλο του Πρωταθλήματος Εθνών είναι πολύ σημαντική, αν και αυτό δεν θα είναι αρκετή αποζημίωση. Οι Ιταλοί είναι δεύτεροι στην τετράδα, δύο βαθμούς πίσω από τους Ούγγρους, για να πάρουν την πρώτη θέση, πρέπει μόνο να κερδίσουν. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε την πιο σημαντική νίκη εντός έδρας επί της Αγγλίας – 1:0, που της επέτρεψε να μείνει στον αγώνα για τη νίκη στον όμιλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έπαιξαν καλό ματς, παίζοντας σε τροχιά σύγκρουσης, οι Ιταλοί κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Το βασικό παράδοξο αυτού του ομίλου είναι ότι ομάδες που δεν προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, αλλά πλέον παρακάμπτουν τους Βρετανούς και τους Γερμανούς, θα κοντραριστούν για την πρώτη θέση. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν το πλεονέκτημα στην Ιταλία, αν και είναι τρομακτικό να ποντάρεις εναντίον τέτοιων Ούγγρων, η ομάδα παίζει με μεγάλη έμπνευση και με την υποστήριξη των φιλάθλων της θα υπάρξει μια επιπλέον ώθηση. Περιμένουμε μια δύσκολη μάχη, οπότε ποντάρουμε σ’ ένα ουδέτερο στοίχημα ανταλλαγής των γκολ με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *