The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Τσεχία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Уэльс-Чехия-30.03b

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ουαλία – Τσεχία, οι ομάδες θα παίξουν στους προκριματικούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει σημαντικούς βαθμούς;

Επικίνδυνοι Ουαλοί

Η Ουαλία στον πρώτο αγώνα της επιλογής κιόλας έπεσε πάνω στους Βέλγους, μην μπορώντας να αντισταθεί στην πίεση τους – 1:3. Οι Ουαλοί σκόραραν πρώτοι σε αυτόν τον αγώνα, ο αντίπαλος ωστόσο βγήκε μπροστά στο πρώτο ημίχρονο και ολοκλήρωσε τη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ουαλία έχασε τον δεύτερο γύρο επιλογής, οπότε έπαιξε ένα φιλικό εναντίον του Μεξικού, στον οποίο κέρδισε 1:0. Υπάρχουν πιθανότητες να βγει από τον όμιλο, από πολλές απόψεις οι συναντήσεις εναντίον της εθνικής Τσεχίας θα είναι καθοριστικές.

Κορυφαίοι Τσέχοι

Σε δύο προκριματικούς αγώνες οι Τσέχοι σημείωσαν 4 βαθμούς και μπορούν να είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τους εαυτούς τους. Η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην εθνική ομάδα της Εσθονίας με σκορ 6:2. Η ισοπαλία εναντίον των ισχυρών Βέλγων δεν ήταν λιγότερο πολύτιμη – 1:1, το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν χάνει εδώ από την άποψη του παιχνιδιού. Η Τσεχία είναι τώρα ο ηγέτης του ομίλου της, μπροστά από το προαναφερθέν Βέλγιο σε πρόσθετους δείκτες. Η αρχή είναι καλή, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή πάλη μπροστά, θα είναι δύσκολο να παλέψουν για την πρώτη θέση και η δεύτερη θέση δεν είναι καθόλου εγγυημένη. Μέχρι στιγμής, οι Τσέχοι φαίνονται πολύ καλοί λόγω του υψηλού επιπέδου οργάνωσης.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους τρεις φορές, σε δύο περιπτώσεις σημειώθηκε λευκή ισοπαλία, και σε έναν αγώνα οι Τσέχοι γιόρτασαν τη νίκη.

Πρόβλεψη

Δεν πρέπει να σκέφτεστε λογικά εδώ, αφού το Βέλγιο κέρδισε εναντίον της Ουαλίας, και οι Τσέχοι σημείωσαν ισοπαλία με τους Βέλγους, οπότε πρέπει επίσης να νικήσουν την Ουαλία. Αυτό είναι πιθανό να συμβεί, αλλά δεν λειτουργεί έτσι στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας σε αυτή τη συνάντηση. Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα με λίγες επικίνδυνες στιγμές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από  2,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *