The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουέσκα εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Уэска-Бетис-11.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Χουέσκα. Στάδιο Ελ Αλκόρας

Το πρόγραμμα της δέκατης όγδοης ημέρας της La Liga θα τελειώσει με αναμέτρηση μεταξύ του νεοεισερχόμενου της ελίτ Ουέσκα και του πάντα φιλόδοξης Μπέτις.

Ουέσκα

Η Ουέσκα είναι μια από τις ομάδες με πιο αδύναμη σύνθεση στην κορυφαία κατηγορία, οπότε η σημερινή εικοστή θέση της με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 14:26 δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη. Τον περασμένο μήναη Ουέσκα πέτυχε νίκη 1:0 επί της Αλάβες, μετά την οποία έπαιξε ανεπιτυχώς με τους Ατλέτικ (0:2), Λεβάντε (1:1), Θέλτα (1:2) και Μπαρτσελόνα (0:1).

Μπέτις

Θεωρητικά η Μπέτις θα μπορούσε να αγωνιστεί για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά στην πραγματικότητα κατέχει μόνο την ενδέκατη θέση με 20 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:31. Οι Verdi Blancos ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με ισοπαλία 1:1 με τη Σεβίλλη. Και πριν από αυτό, με διαφορετική επιτυχία, έπαιξαν εναντίον Λεβάντε (3:4), Κάντιθ (1:0), Γκρανάδα (0:2) και Βιγιαρρεάλ (1:1).

Πρόβλεψη

Οι πιο εξειδικευμένοι φιλοξενούμενοι είναι μικρό φαβορί του ζευγαριού, αλλά η Ουέσκα φημίζεται για την αδιαλλαξία της. Πιστεύω οι ομάδες δε θα ρισκάρουν και είναι απίθανο να δούμε πληθώρα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους και το σύνολο είναι κάτω από 2,5 0 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *