The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουέσκα εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

SD Huesca-Athletic Bilbao-6.12

Κύπελλο Ισπανίας – Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

«Estadio El Alcoraz», Ουέσκα

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της δεύτερης φάσης των 32 του Κυπέλλου Ισπανίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Ουέσκα και Αθλέτικ από το Μπιλμπάο. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των ομάδων έληξε με σκορ 4:0 υπέρ των Βάσκων, είναι απίθανο ότι η Ουέσκα θα μπορέσει να σκοράρει περισσότερο μετά από τέτοια καταστροφή. Αλλά, από την άλλη πλευρά, οι Αραγονείς θα προσπαθήσουν σίγουρα να εκδικηθούν στο δικό τους πεδίο και γενικά δεν θα έβλαπτε στους μελλοντικούς γηπεδούχους να ανεβάσουν το ηθικό.

Δεν νίκες

Η Ουέσκα στις τελευταίες πέντε αγώνες δεν ήταν ποτέ ικανή να κερδίσει, οι Αραγονείς έχασαν τέσσερις φορές και μία φορά έπαιξαν ισοπαλία. Η μόνη ισοπαλία 2;2 καταγράφηκε στον αγώνα στην έδρα τους εναντίον Λεβάντε. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σημειώθηκαν ήττες από την Αλάβες, Έιμπαρ, Αθλέτικ και Θέλτα. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Ουέσκα βρίσκεται στην 20η θέση με 7 βαθμούς στο ενεργητικό.

Συγκέντρωση στη La Liga

Την περασμένη Δευτέρα η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχασε και πάλι στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Δεδομένου ότι οι Βάσκοι έχουν χάντικαπ τεσσάρων γκολ μπροστά στην Ουέσκα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το προπονητικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» θα φέρει τη δεύτερη σύνθεση στην Αραγονία, διότι ακόμη και η ήττα 0:3 θα φέρει τους Βάσκους στο επόμενο στάδιο του δεύτερου σημαντικότερου ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Όλες οι σκέψεις των παικτών της Αθλέτικ Μπιλμπάο επικεντρώνονται τώρα στο επερχόμενο παιχνίδι της La Liga με την Ζιρόνα.

Πρόβλεψη

Η Ουέσκα χρειάζεται θετικά συναισθήματα και ο αγώνας εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο μπορεί να κερδηθεί, επειδή ο αντίπαλος σίγουρα θα έρθει να παίξει με σύνθεση, η οποία απέχει πολύ από την κύρια. Οι ίδιοι οι Αραγονείς, επίσης, δεν θα βγάζουν με την ισχυρότερη σύνθεση, αλλά σίγουρα θα είναι πιο κοντά στη κύρια από τον αντίπαλο. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ουέσκα δε θα χάσει με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *