The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οσασούνα εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Осасуна-Барселона-08.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022, 10:30 μ.μ.

Γήπεδο Ελ Σαδάρ

Στο πλαίσιο του δέκατου τέταρτου γύρου της La Liga, η Μπαρτσελόνα θα πραγματοποιήσει μια δύσκολη επίσκεψη στην Παμπλόνα, όπου η τοπική Οσασούνα θα προσπαθήσει να περιπλέξει σημαντικά τη ζωή της.

Οσασούνα

Πέμπτη θέση, 23 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 15:12 – αυτή τη σεζόν, η Οσασούνα έχει πραγματικές φιλοδοξίες για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Εξάλλου, μετά την ήττα 0:2 από τη Βιγιαρεάλ, οι Κόκκινοι σε αξιοπρεπές επίπεδο έπαιξαν στις εξής μάχες με Εσπανιόλ (1:0), Ζιρόνα (1:1), Βαγιαδολίδ (2:0) και Σέλτα (2:1).

Μπαρτσελόνα

Η ήττα με 1:3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξόργισε την Μπαρτσελόνα, η οποία στις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις απέκλεισε τη Βιγιαρεάλ με 3:0, την Αθλέτικ με 4:0, τη Βαλένθια 1:0 και την Αλμερία 2:0. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας επιτρέπει στους Μπλαουγκράνα να προηγούνται της βαθμολογίας με 34 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 31:4.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι σε φανταστική φόρμα αυτή τη στιγμή, ακόμη και ένα ταξίδι στην πάντα άβολη Οσασούνα είναι απίθανο να σταματήσει το νικηφόρο σερί της. Δεδομένου του επιπέδου του αντιπάλου, δεν νομίζω ότι οι Καταλανοί θα θριαμβεύσουν με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με 1-2 γκολ και απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *