The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οσασούνα εναντίον Έλτσε: προγνωστικά για στοίχημα

Осасуна-Эльче-29.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ελ Σαδάρ

Ο 15ος γύρος της Πριμέρα Ντιβισιόν θα κλείσει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση Οσασούνα – Έλτσε, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων έχει δημοσιευτεί στον πόρο μας.

Η Οσασούνα πέφτει κάτω στο βαθμολογικό πίνακα

Για την Οσασούνα η φετινή σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά, τόσο που η ομάδα βρέθηκε μεταξύ των ηγετών της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ήταν φανερό ότι ο σύλλογος δεν θα αντέξει τον ανταγωνισμό στην κορυφή, οπότε ήρθε η αναμενόμενη πτώση. Η ομάδα έχει να κερδίσει σε πέντε συναντήσεις, έχοντας σημειώσει μόνο δύο βαθμούς σε αυτό το διάστημα, και δεν σκόραρε καν στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις. Μια τέτοια πτώση έχει ρίξει την ομάδα στην 11η θέση, αν και σε γενικές γραμμές, δεν είναι όλα τόσο άσχημα, απλά πρέπει να αποκτήσουν θέση στη μέση. Η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ακόμα άνετη και ανέρχεται στους 8 βαθμούς. Πριν από αυτή τη συνάντηση, η ομάδα έχει δύο απώλειες προσωπικού.

Η Έλτσε προσπαθεί να σωθεί

Εφόσον η Έλτσε βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, δεν μπορεί να λεχθεί ότι ο σύλλογος τα πάει καλά. Η ομάδα βρίσκεται στην 18η θέση στην Πριμέρα, αν και η νίκη σίγουρα θα τον βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Το σερί χωρίς νίκες διαρκεί ήδη έξι παιχνίδια, γι’ αυτό και χάνεται η ψυχολογική αυτοπεποίθηση. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα απέτυχε εντός έδρας κόντρα στην Μπέτις, χάνοντας 0:3, όλα τα γκολ δέχθηκαν μέχρι τη μέση του πρώτου ημιχρόνου. Συνεχίζοντας το θέμα του τελευταίου παιχνιδιού, η Έλτσε πέρασε το ημίχρονο στην πλειοψηφία, αλλά δεν μπόρεσε καν να σπάσει το σκορ. Ένας παίκτης θα χάσει την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Οσασούνα κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό της εντός έδρας με σκορ 2:0 και έπαιξε 2:2 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι σαφώς δεν είναι σε φόρμα και έχουν καιρό να κερδίσουν, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πλεονέκτημα στην Οσασούνα μόνο λόγω της υψηλότερης θέσης στη βαθμολογία και του παράγοντα της έδρας. Αναμένουμε μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ δύο αντιπάλων με κίνητρα. Θεωρούμε ότι έχει ενδιαφέρον να στοιχηματίσουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2 γκολ με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *