The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οξφόρδη εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Оксфорд-Арсенал-09.01

Κύπελλο Αγγλίας – Τρίτος γύρος
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Κασσάμ Στέιντιουμ

Στον τελευταίο χρονολογικά αγώνα των 64 του Κυπέλλου Αγγλίας, η Άρσεναλ θα επισκεφθεί τη λιτή Οξφόρδη.
Οξφόρδη
Η Οξφόρδη παίζει αυτή τη στιγμή στη League 1, όπου μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Έξετερ, βρίσκεται στη δέκατη τέταρτη θέση χωρίς τον κίνδυνο υποβιβασμού. Θα ήθελα να σημειώσω ότι οι «κιτρινομπλε» έχουν ήδη περάσει από δύο στάδια στο Εθνικό Κύπελλο, νίκησαν την Woking (2:1) και την Έξετερ Σίτι (4:1).
Άρσεναλ
Η Άρσεναλ, μετά από αρκετά χρόνια παρακμής, επιστρέφει επιτέλους σε μια σοβαρή μάχη για τον τίτλο της Premier League και, κυρίως, δείχνει ποιοτικό και εννοιολογικό ποδόσφαιρο. Στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι «κανονιέρηδες» νίκησαν τη Γουέστ Χαμ (3:1) και την Μπράιτον (4:2), ενώ ήρθαν ισόπαλοι 0:0 με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ.
Πρόβλεψη
Τα αδιαμφισβήτητα φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ακόμη και σε οικονομική λειτουργία θα περάσουν εύκολα στην επόμενη φάση του τουρνουά. Προβλέπω την επιτυχία των «κανονιέρηδων» με διαφορά τουλάχιστον δύο γκολ και απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *