The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οντένσε εναντίον Νόρντζελαντ: προγνωστικά για στοίχημα

Оденсе-Норшелланн-18.07

Πρωτάθλημα Δανίας

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

TRE-FOR Park

Η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Δανίας θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τη συνάντηση της Οντένσε με τη Νόρντζελαντ.

Οντένσε

Η Οντένσε έχασε και τους τρεις φιλικούς αγώνες εκτός σεζόν, σημειώνοντας 2:3 με τη Μίτγιουλαντ, 1:3 με την Χόρσενς και 2:3 με τη Βέιλα. Η ετοιμότητά της λοιπόν για το νέο πρωτάθλημα εγείρει πολλά ερωτηματικά. Στο προηγούμενο τουρνουά, οι Stripes κατέλαβαν την όγδοη θέση, ενώ έφτασαν και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου έχασαν 0:1 από την Μίτγιουλαντ.

Νόρντζελαντ

Ένατη θέση, 36 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 38:47 – η Νόρντζελαντ απέτυχε επίσης ειλικρινά τη σεζόν, αν και συνήθως προκρίνεται εύκολα στην πρώτη 6άδα. Θα ήθελα να σημειώσω ότι οι Wild Tigers ξεκίνησαν με νίκη 3:0 επί της Kege, μετά την οποία ειλικρινά απέτυχαν σε μονομαχίες με Twente (0:1) και Anderlecht (1:3, 0:1).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες, αλλά οι αμυντικές τους ενέργειες απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικές. Δεν θα εκπλαγώ αν εδώ δούμε το πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο με την ανταλλαγή αποτελεσματικών χτυπημάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *