The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ονδούρα εναντίον Μεξικό: προγνωστικά για στοίχημα

Гондурас-Мексика-28.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου – Τελικός γύρος

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022, 02:05 π.μ.

Στάδιο Ολίμπικο Μετροπολιτάνο

Σε έναν από τους αγώνες του δέκατου τρίτου γύρου της βορειοαμερικανικής επιλογής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, η εθνική ομάδα του Μεξικού θα δοκιμάσει τη δύναμη της Ονδούρας.

Ονδούρα

Μετά από δώδεκα αγώνες, η Ονδούρα έχει κερδίσει μόλις τέσσερις βαθμούς, γι’ αυτό και δικαίως βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με διαφορά τερμάτων 6:23. Την παραμονή οι «λευκό-μπλε» σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τον Παναμά, έχοντας προηγουμένως χάσει 1:2 από την Κόστα Ρίκα, 0:2 από τον Καναδά, 0:2 από το Ελ Σαλβαδόρ και 0:3 από τις ΗΠΑ.

Μεξικό

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, το Μεξικό με ποικίλη επιτυχία κόντραρε τον Καναδά (1:2), την Τζαμάικα (2:1), την Κόστα Ρίκα (0:0), τον Παναμά (1:0) και τις Ηνωμένες Πολιτείες (0:0). Έτσι, οι Αζτέκοι κρατούν την τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχουν 22 βαθμούς στο ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 14:8.

Πρόβλεψη

Μου φαίνεται ότι σε αυτό το παιχνίδι το Μεξικό θα λύσει όλα τα ζητήματα που αφορούν την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και όχι η πιο ισχυρή αντίσταση της Ονδούρας θα επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να κερδίσουν με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη του Μεξικού με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,13.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *