The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ομόνοια Λευκωσίας εναντίον Ολυμπιακός: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Омония-Олимпиакос-29.09b

Champions LeagueΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέο Στάδιο ΓΣΠ

Το δεύτερο παιχνίδι τους στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Champions League θα παίξουν στις 29 Σεπτεμβρίου Κυπριακή Ομόνοια Λευκωσίας και Ολυμπιακός.

Οι Έλληνες βλέπουν ήδη τους εαυτούς τους στην κύρια κλήρωση του Champions League

Ο Έλληνας grand ξεκίνησε τον αγώνα στα προκριματικά του Champions League ήδη από τον γύρο των πλέι-οφ. Ας μην προσποιούμαστε, ο Ολυμπιακός ήταν ειλικρινά τυχερός με τον αντίπαλο, ο Ερυθρός Αστέρας θα είχε δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, αλλά οι Σέρβοι απροσδόκητα έχασαν από τους Κύπριους. Στο εθνικό πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν 6 βαθμούς σε δύο αγώνες, νικώντας τον Παναιτωλικό στον τελευταίο γύρο 2:0. Στο δεύτερο αγώνα η πρωταθλήτρια της Ελλάδος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μόνη της εάν παίξει πολύ χαλαρά.

Είναι η Ομόνοια έτοιμη να πετύχει το κατόρθωμα;

Η Ομόνοια έχει ήδη πετύχει πολλά φέτος, καταφέρνοντας να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους. Οι νίκες επί των Αραράτ-Αρμενία και Λέγια ήταν πολύ δύσκολες, αλλά αυτοί οι αντίπαλοι ήταν στα μέτρα της Ομόνοιας. Όμως το πέρασμα του Ερυθρού Αστέρα προκάλεσε αίσθηση, οι Κύπριοι κέρδισαν στη διαδικασία των πέναλτι. Ο σύλλογος είναι τυχερός που πριν από τα πλέι-οφ έπαιξαν από έναν αγώνα, αλλιώς θα ήταν πιο δύσκολο να νικήσει τους Σέρβους. Στο πρωτάθλημα η Ομόνοια έχει 8 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από τέσσερις γύρους, τερματίζοντας τέταρτη, δύο βαθμούς πίσω από τους ηγέτες. Η ομάδα κέρδισε σημαντική νίκη στον τελευταίο γύρο έναντι της ΑΕΚ από τη Λάρνακα 2:1. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα για φάση των ομίλων του Champions League, αν και το Europa League είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Πρώτος αγώνας

Στην πρώτη συνάντηση η Ομόνοια πόνταρε να υπερασπιστεί την ισοπαλία. Οι Κύπριοι κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το 69ο λεπτό, όταν ο Βαλμπουενά έφερε τον Ολυμπιακό μπροστά. Ήττα με ελάχιστο σκορ δεν ήταν η χειρότερη επιλογή για την Ομόνοια, αλλά η ομάδα έχασε για δεύτερη φορά στην παράταση. Ως αποτέλεσμα, 2:0 υπέρ του Ολυμπιακού, αυτό το σκορ αφήνει μικρές πιθανότητες για τους Κύπριους για την τελική επιτυχία.

Πρόβλεψη

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη συνάντηση θα είναι αρκετά ικανοποιημένος με ισοπαλία, η ομάδα μπορεί να παίξει με το δεύτερο νούμερο, αλλά το φαβορί για τις εταιρείες στοιχημάτων είναι η πρωταθλήτρια της Ελλάδος. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, διότι οι αντίπαλοι διαφέρουν στην τάξη. Είναι απίθανο η Ομόνοια να είναι σε θέση να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο. Στοιχηματίζουμε εδώ σε σαφή νίκη των φιλοξενούμενων.          Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη του Ολυμπιακού με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *