The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ομάν εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Оман-Германия-16.11

Διεθνή φιλικά
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Sultan Qaboos Sport Complex

Την ερχόμενη Τετάρτη θα δούμε φιλικά μεταξύ των εθνικών ομάδων του Ομάν και της Γερμανίας.
Ομάν
Το Ομάν είναι μια σταθερή μεσαία εθνική στην ασιατική διάσκεψη, κατέχει μια μέτρια 75η θέση στην κατάταξη των εθνικών ομάδων της FIFA. Σημειώνω ότι στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν την Κίνα 2:0, το Νεπάλ 2:0 και την Ιπακ 2:1, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με τη Νέα Ζηλανδία, καθώς ηττήθηκαν από την Ιορδανία με σκορ 0:1.
Γερμανία
Σε μια εβδομάδα η Γερμανία θα ξεκινήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου προκρίθηκε χωρίς προβλήματα την περασμένη άνοιξη. Και το καλοκαίρι η Bundestim πήρε μέρος στο League of Nations, όπου κέρδισε επτά βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις με Ιταλία (1:1, 5:2), Αγγλία (1:1, 3:3) και Ουγγαρία (1:1, 0:1).
Πρόβλεψη
Το επίπεδο της εθνικής Γερμανίας είναι πολύ υψηλότερο, καθώς έχει περισσότερο κίνητρο την παραμονή του Μουντιάλ. Για το Ομάν θα είναι τεράστιο κατόρθωμα να αποφύγει τη συντριπτική ήττα, αλλά δεν νομίζω ότι οι γηπεδούχοι του αγώνα είναι ικανοί για κάτι τέτοιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της εθνικής Γερμανίας με χάντικαπ -2,5 και απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *