The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Σλόβαν Μπρατισλάβας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Олимпиакос-Слован-04.08

Europa League Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Το Europa League, τουλάχιστον όσον αφορά την πρόκριση, μετατρέπεται σε ένα είδος τουρνουά παρηγοριάς για τους μη επιτυχόντες του Champions League. Το απόγευμα της Πέμπτης οι Ολυμπιακός και Σλόβαν Μπρατισλάβας θα παίξουν μεταξύ τους στον Πειραιά. Θα καταφέρουν οι Έλληνες να δημιουργήσουν εφεδρεία για τον εαυτό τους πριν από το ταξίδι στη Σλοβακία; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου κάνει μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 4 Αυγούστου 2022.

Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε τον Ιούλιο

Από το 2020 οι Ερυθρόλευκοι δεν αφήνουν κανένα στην Ελλάδα να πλησιάσει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Φτάνουν κιόλας σε ένα απίστευτο σκορ των πενήντα «χρυσών» μεταλλίων (τώρα 47). Αυτή η ομάδα παίζει αρκετά τακτικά και καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 2020 οι Έλληνες έπαιξαν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το περασμένο φθινόπωρο στο Γιουρόπα Λιγκ και τις δύο φορές σε αυτό το Ευρωπαϊκό Κύπελλο πήραν τον δρόμο για τα πλέι οφ. Αλλά τώρα ξαφνικά αποκλειστήκαν στην πρόκριση του Champions League από τον πρώτο κιόλας αντίπαλο! Ίσως η έλλειψη πρακτικής παιχνιδιού επηρέασε ή απλώς υποτίμησαν τον αντίπαλο. Σε κάθε περίπτωση, μετά το 1-1 στη Χάιφα, ο «Όλι» κατάφερε να κάψει την Μακάμπι με 0-4!

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κατέχει στάτους ισχυρότερης ομάδας στη χώρα

Οι Sky Blues κερδίζουν σταθερά τίτλους πρωταθλήματος από το 2019. Και χάρη σε αυτό έπαιζαν τακτικά και στο Champions League. Δεν κατάφερναν να μείνουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το 2019 έφτασαν στη φάση των ομίλων του Europa League και την περασμένη σεζόν στο Conference League. Αυτό το καλοκαίρι, οι Σλοβάκοι κατάφεραν να περάσουν τη Ντιναμό Μπατούμι, κερδίζοντας στην παράταση μετά από μερικές ισοπαλίες. Επίσης κέρδισαν την ισχυρή Φερεντσβάρος, στη Βουδαπέστη κιόλας. Μετά από αυτό το 2-1 θα ήταν αρκετή και μια ισοπαλία στην πατρίδα τους Μπρατισλάβα. Αλλά στον καθοριστικό αγώνα απέτυχαν εντελώς: στο τέλος της μισής ώρας, οι Σλοβάκοι είχαν ήδη χάσει δύο φορές. Κατάφεραν να σκοράρουν γκολ σε απάντηση. Όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε στην παράταση: οι Ούγγροι πίεσαν τους γηπεδούχους, σκοράροντας στο 89′ και στο 90+5′. Θα είναι πιο εύκολο στο Γιουρόπα Λιγκ;

Προηγούμενοι αγώνες

Οι έχουν ήδη παίξει δύο φορές μεταξύ τους. Το 2009, στα προκριματικά του Champions League, ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα δύο ματς με το ίδιο σκορ 2-0. Το περασμένο καλοκαίρι οι ομάδες συναντήθηκαν στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ και πάλι οι Έλληνες ήταν καλύτεροι: πρώτα σημείωσαν 3-0 εντός έδρας, μετά 2-2 στην Μπρατισλάβα.

Πρόβλεψη

Ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να επεκτείνει το επιτυχημένο σερί του με τη Σλόβαν. Ποντάρουμε στους Έλληνες με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,615.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *